Bachata Mania

Saturday 29.06.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de ritmes van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba en zwoele Reggaeton!

BACHATA MANIA, laten we samen dansen, lachen, eten en flirten. Dit wordt een onvergetelijke ervaring ????❤ Una vaina biennnnnn!

???? Maak je klaar voor Bachata Mania op 29 juni 2024 in Gemert! ????

Kom en ervaar een avond vol met de meest opwindende Salsa, Bachata, Kizomba, en Urban beats. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, dit evenement is perfect voor jou.

*Onze fenomenale Line-Up:**
**Salsa Area:** DJ Latin Sense, DJ Geraldo
**Bachata Area:** DJ Latin Mania, DJ Nokki
**Kizomba Area:** DJ Jo Marques, DJ Morelasoul, DJEllen
**Urban Area:** DJ Tenko, Jescow, Mcee-D
**Bachata Sensual Area:** Dj Suman, Dj Jack, en een exclusieve workshop door een internationaal danskoppel die we nog even geheim houden

Verwacht een avond vol energie, uitstekende muziek en dynamische dansworkshops die je dansvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Ontmoet dansers uit alle windstreken en deel je passie voor Latijnse ritmes in een nacht die je niet wilt missen.

**Tickets nu beschikbaar op www.bachatamania.nl.** Zorg dat je erbij bent en ervaar een onvergetelijke nacht vol passie en plezier.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het grootste dansfeest van het jaar. We kunnen niet wachten om je te zien op de dansvloer van Bachata Mania!

#BachataMania #DanceNight #Salsa #Bachata #Kizomba #UrbanDance #DanceWorkshop

 

Klik hier voor TICKETS
Datum: 29 juni 2024
Tijden: 22.00 – 4:00

Zet je aanwezig op het EVENT

Weten wat er nog meer in Time Out te doen is? Checken!

Doors: 22:00 | Entree: va 12.50