Crypsis & D-Sturb

Saturday 13.02.

Crypsis heeft eigenlijk al geen introductie meer nodig. Vorige maand heeft hij tijdens Future vs Legends of RAW in NXT een battle neergezet met Kronos waar je u tegen zegt. Met een nieuw album in het vooruitzicht en een eigen stagehosting op Intents met Adaro, beloofd ook 2016 weer een fantastisch jaar te worden voor Crypsis. Daarom zijn we trots dat we deze geweldenaar 13 februari weer in de Club mogen verwelkomen!

D-Sturb is één van de grote RAW-talenten die ontzettend veel support ontvangt uit de scene. Het talent released zijn muziek op het label Gearbox en heeft al een aantal grote boekingen op zijn naam staan zoals Dominator, Loudfest en Radical Redemption: The One Man Army. Op 13 februari komt deze hardstyle sensatie samen met de eindbaas Crypsis de Club volblazen met harde kicks, rauwe screeches en catchy melodieën. Prepare to become deeply D-Sturbed!

Natuurlijk is het op zaterdagavond niet alleen in The Club te doen! Deze avond staan Nick Brady en resident Jacob van Hage achter de draaitafel in de HOT voor de lekkerste muziek van het moment. Onlangs stond Nick Brady tijdens Nacht van Time Out in een overvolle HOT als surprise act en zette een geweldige set neer! Voor de gezellige meezingers en feestmuziek kun je je hart ophalen in het Flügel Feestcafé met feestdj Tiago. In Bananas klinken de lekkerste R&B, reggaeton, moombahton en house beats by Myron Lucas & Dj-danamite en special guest: DJ MBA!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,-