Dave Roelvink

Saturday 14.03.

Aankomend weekend wordt er ééntje voor in de boeken. We gaan niet alleen schaatsen in de SUB.. We gaan niet alleen los met LNY TNZ.. Ook Dave Roelvink is aanwezig om er een topavond van te maken! Dit wil je niet missen! Let op: er worden tv opnames gemaakt door RTL.

Specials;
Biggest light spider in the world
Mega moving matrix wall
Zerogravity dancefloor
Moving dance stages
Full colour lasers & confetti rains
3D LED chandeleer

VIP!
Geniet van een avondje luxe in Time Out, ga stappen in stijl en los tijdens Dave Roelvink én LNY TNZ.
Reserveren is mogelijk via 0492 363 536.
Meer informatie over VIP arrangementen en prijzen lees je HIER

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+) | Reserveer HIER je Magic Bus

Time Out On Ice
Op zaterdag en zondag is de schaatsbaan overdag tussen 12:00 uur en 19:00 uur open en gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Schaats een rondje om de bar en geniet ondertussen van de muziek. Een uitzonderlijk en sensationeel evenement, nog nooit eerder gezien in Nederland: een echte ijsbaan in een discotheek! Op zaterdagavond vindt er een exclusieve Time Out Obstacle Ice Race plaats waarbij deelnemers zo snel mogelijk de ijsbaan met allerlei obstakels moet zien te overbruggen. Deelname is geheel gratis en vanaf 18 jaar.
Met een officiële Red Bull Crashed Ice winnaar als scheidsrechter, een spannende race, mooie prijzen en een gezellige Après ski afterparty wordt het een sensationele avond die je niet wilt missen! Opgeven voor de race is mogelijk t/m donderdag 12 maart 2015 via het deelname formulierWees er snel bij want vol = vol! Klik hier voor meer informatie en voorwaarden.

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen
naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,00