Dirtcaps / Freddy Moreira / Soundrush

Saturday 16.04.

Zaterdag 16 april hebben we weer voor ieder wat wils in Time Out. Van Flügel XXL party tot de beats van Freddy Moreira in Bananas. Euforische platen bij Soundrush in The Club en het wordt sowieso een feestje in de HOT met Dirtcaps!

HOT: Dirtcaps
Deze mannen hebben eigenlijk geen intro meer nodig. Het unieke en energieke DJ/MC trio zorgen ervoor dat het publiek geen seconde stil staat! Onlangs stonden ze als suprise act al even in Time Out en zaterdag 16 april is de HOT weer de Dirtcaps stage!

Bananas: Freddy Moreira
Live in Bananas staat 16 april ladykiller Freddy Moreira! Dans mee op zijn explosieve mixtapes, geniet van een drankje bij de bottle service en maak er een overgetelijke avond van!

The Club: Sound Rush
Energie, passie en ambitie zijn de sleutelwoorden die tweeling Sound Rush het beste beschrijven. Dit duo staat bekend om de heerlijke euforische platenkeuze, wat ze extreem gewild maakt op elk feest en festival. Een set van Sound Rush is nooit hetzelfde, maar altijd goed voor kippenvelmomenten. Op 16 april komen ze je meeslepen met hun euforische en vooral magische hardstyle in The Club!

Flügel Feestcafé: Flügel XXL party met DJ Tiago!
Voor de beste meezingers, happy hardcore hakmomentjes,  radje draaien, hossen sta je goed in het Flügel Feestcafé! Met 16 april een speciale Flügel XXL Party!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je
zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link. Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!
Benieuwd naar de arrangementen, drankkaart en extra’s? Lees het na via www.time-out.nl/vip

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out?
Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00