Feestival 2023

Carnaval vier je bij Time Out tijdens Feestival 2023! Hèt carnavalsfeest van het jaar: 4 avonden open met elke avond een dikke headliner! Hatseflats, gas op die lollie en hossen maar!

Zaterdags trappen we af met Bram, Sean & Stefan. Drie kanjers op het podium met een ‘goed gewassen piem’ en  een frikandel speciaal !Daar wil je bij zijn!  Deze You Tubers zijn samen goed voor meer dan 25  miljoen views vind je nu live op het podium van Time Out.

En dan door naar zondag, dan kan je genieten van Katnuf! Lekker hoor, een viral on stage. Nieuw in 2022 en meteen op nummer 1 in de charts dan kan ie uiteraard niet ontbreken op hét carnavalsfeest van het jaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

“Ons moeder zeej nog, doe da nou nie” maar we hebben uiteraard niet geluisterd naar ons moeder en JAN BIGGEL EXTRA GEBOEKT! En omdat ie zo leuk en carnavalesk is en nog een gaatje had tijdens carnaval.

Zondagtickets vind je via https://www.time-out.nl/agenda/feestival-2023/

#Feestival #carnaval #havefun

Net als vorig jaar en op veler verzoek in de herhaling. We zijn de flauwste niet dus als jullie dat graag willen dan gaan we  gewoon nog een keer naar de getver met de Bankzitters. Deze toppers hebben we op maandag voor jullie  uitgenodigd voor een mega-vet optreden. Die spelen deze ronde dus zeker geen ‘verstoppertje in het Fort” ( check t filmpje hieronder) maar kun je gewoon live zien bij ons op het podium.

En tenslotte los op dinsdag, je allerlaatste carnavalsdag van feestival 2023 gaan we heel dik afsluiten en dat doen we met Alessio de Martino. Daar gaan we  toch ook maar even een fotootje bij zetten voor de dames onder ons 🙂 Sporter, acteur, zanger, model? Is er iets wat deze hunk niet kan eigenlijk?

 

Wij hebben er mega veel zin in en zijn van plan om er een weer een enorm feestje maken met zijn allen  Feestival is van 13 – 18 jaar en is elke avond vanaf 20u tot 01:30 in Time Out.  Zet je zelf bovendien op aanwezig dan maak je ook nog eens kans op een gratis passepartout ?

facebook event

 

 

TICKETS

Dagticket: € 13,50  (inclusief 1 consumptiebon)
Passepartout: € 45,00 (4 avonden non-stop feesten? Koop een passepartout! Entree voor 4 avonden + 4 consumptiebonnen)

tickets

 

 

DEURVERKOOP:

Avondverkoop: € 15.- (zonder consumptiebonnen)
Passepartout: € 50.-  (4 avonden non stop feesten!!!, zonder consumptiebonnen)

LET OP: Tickets aan de deur zijn exclusief consumptiebonnen. Deze ontvang je alleen als je tickets voor Feestival 2023 online vooraf koopt!

INFO

Datum: Zaterdag 18 februari t/m dinsdag 21 maart 2023
Locatie: Time Out, Handelseweg 11 – Gemert
Tijd: Elke dag van 20:00 tot 01:30
Leeftijd: 13 – 18 jaar (géén uitzonderingen mogelijk op de aanvangsleeftijd)

Er wordt deze avonden geen alcohol geschonken. Muntprijs € 3,00
Er zijn kluisjes aanwezig (€ 2,- muntje, handig als je dit cash meeneemt, hoef je niet te wisselen)

Nog meer weten? Stel hier je ❓❓❓

#ALAAAAFFFFFFFFF

Doors: 20:00 | Entree: 13,50 incl 1 bon