HAUSA WAUSA

Saturday 20.05.

Wooow! De eerste editie van HAUSA WAUSA is een feit en wat was het EPIC! Confetti, minions, Co2, vuurspuwers, bier, nog meer confetti, we kunnen door blijven gaan.. Het was één groot gekkenhuis en wij willen dit nog een keer! Daarom hebben we maar gelijk een volgende editie voor je klaar staan: 20 mei wordt het weer een fissaaaaa dus zorg dat je er bij bent!

Line up

Van hiphop tot hardcore: Fvck Genres is waar LNY TNZ voor staat en ze pakken hiermee gewoon het beste van alles! Last Night Ever, Burn it Down, Techno en nog veel meer lekkere tracks komen voorbij op zaterdag 20 mei!
Nou mannen…. Rob Black aka Girls love DJs zal jullie laten zien dat niet alleen vrouwen DJs leuk vinden! Met zijn non-stop eclectische house muziek zal hij HAUSA WAUSA op zijn kop zetten! En ook RUGGED staat op onze Hausa Wausa stage! Deze mannen zijn zeker niet vies van een feestje en zullen jullie verassen met hun eclectic sound. RUGGED zal 20 mei het dak letterlijk er af blazen met hun ‘vunzige’ muziek! Ook resident DJ Irmo & That MC ervoor dat je niet stil kunt staan deze editie!! Kortom, een line up om te knallen, de confetti kanonnen worden weer aangevuld, de Minions wachten ongeduldig af, de opblaasdieren worden dagelijks getest of ze het publiek ingeslingerd kunnen worden natuurlijk zijn we ook bezig met wat andere gekkigheid die we niet gaan verklappen!

Tickets

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link!
Regular ticket: € 10,-
Groepsticket: Koop 10 kaartjes en betaal er maar 9!
Doorsale: € 13,-

Algemene info

Datum: zaterdag 20 mei
Tijd: 22:00 – 05:00u
Minimum leeftijd: 16+

Magic Bus

Bobben? Nergens voor nodig! Boek de Magic Bus en wordt lekker opgehaald en weer terug gebracht vanuit een locatie bij jouw in de buurt!
De prijzen zijn exclusief entree. Je boekt de Magic Bus en je ticket dus los van elkaar.

Let’s party!

#hausawausa #gekkenhuis #inkakkenisbijpakken

Doors: 22:00 | Entree: 10,00