Holland Live 2024

Saturday 27.01.

HOLLAND LIVE MET MARCO SCHUITEMAKER

Zaterdag 27 januari klinken alleen de leukste Hollandse hits en beste meezingers door de speakers van NXT events en daar nodigen we de beste artiesten voor uit! Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat bij Holland Live 2024  de volgende artiesten erbij zijn:

LINE UP HOLLAND LIVE 2024

Marco Schuitemaker
Justen de Wildt
John West
Rene Schuurmans
Wesly Bronkorst

DJ Sil Smetsers

Time Out Gemert NXT Events Holland Live 2024

TICKETS HOLLAND LIVE 2024

Hele hele vlugge vogel tickets € 16.-
Vlugge vogel tickets € 20.-
Gewone tickets € 25.-

Zo lang het evenement niet uitverkocht is zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar voor € 31.-
Er zijn géén hard-copy tickets verkrijgbaar

Ticket koop je via de link in bio van INSTA of rechtstreeks in onze TICKETSHOP

SOCIALS

Zet jezelf aanwezig op het Facebook evenement!

Holland Live = Hollandse hits, gezelligheid & artiesten van eigen bodem.

Marco Schuitemaker

Ik weet nu..,. IEDEREEN zingt ‘m keihard mee,  ‘DAT IK EEN ENGELBEWAARDER BEN’! Ook jij mag in de meezingstand met Marco op 27 januari as. Live op het podium bij NXT Events.. Dit belooft wat moois te worden!!

Wesly Bronkhorst

Wesley Bronkhorst, de Nederlandse zanger met het gouden hart, betovert ons met zijn muziek. Van Amsterdamse kroegen tot stadions gevuld met fans, zijn passie voor muziek blijft stralen.

Rene Schuurmans

Als het gaat om Nederlandse feestmuziek, is er één naam die altijd bovenaan de lijst staat: René Schuurmans! Deze getalenteerde zanger ken je zeker van aanstekelijke deuntjes en onvergetelijke hits. Wie zingt er niet uit volle borst mee met nummers zoals “Laat de zon in je hart,” “Hé lekker ding,” en “Is het leven niet mooi?”

Justen de Wildt

Justen de Wildt, de muzikale sensatie die harten verovert met zijn hits!  Een stralende ster aan het firmament van de muziekwereld en op het podium in NXT te bewonderen op 27 januari

John West

Met een carrière vol muzikale hoogtepunten en een stem die de harten van velen heeft veroverd, blijft hij een icoon in de Nederlandse muziekscene. Zijn hits, zoals “Jouw Blik,” “Wit Zwart,” en “Lekker Ding,” zijn niet alleen de soundtrack van zijn leven, maar ook die van vele fans.

DJ Sil Smetsers

DJ Sil Smetsers, de bruisende draaitafelvirtuoos die de dansvloer doet ontvlammen met zijn unieke beats en ongeëvenaarde passie voor muziek!

INFO HOLLAND LIVE 2024

Datum: zaterdag 28 januari 2023
Tijden: 20:00 – 03:00
Locatie: NXT events, Handelseweg 11 – Gemert
Minimum leeftijd: 18+

 

 

Meer leuke feestjes zoeken? Check dan onze agenda

Doors: 20:00 | Entree: 16,00