Holland Live 2023

Saturday 28.01.

HOLLAND LIVE MET DJANGO WAGNER

Zaterdag 28 januari klinken alleen de leukste Hollandse hits en beste meezingers door de speakers van NXT events en daar nodigen we de beste artiesten voor uit! Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat bij Holland Live 2023  de volgende artiesten erbij zijn:

LINE UP HOLLAND LIVE 2023

Django Wagner
John de Bever
Jeffrey Heesen
Pascal Redeker
Duo Gruijtmuntend
Frank van Etten

DJ Sil Smetsers

time table holland live time out

TICKETS HOLLAND LIVE 2023

Hele hele vlugge vogel tickets € 15.-
Vlugge vogel tickets € 20.-
Gewone tickets € 26.-

Zo lang het evenement niet uitverkocht is zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar voor € 31.-
Er zijn géén hard-copy tickets verkrijgbaar

Ticket koop je via de link in bio van INSTA of rechtstreeks in onze TICKETSHOP

SOCIALS

Zet jezelf aanwezig op het Facebook evenement!

Holland Live staat voor Hollandse hits, gezelligheid & artiesten van eigen bodem.

Django Wagner

Kali, Mijn Gevoel, Als de nacht… Dat was al 3 x goud. Django uit Nuenen is een echte volkszanger met meer hits op zijn conto dan je op kan noemen. Hij spreekt maar liefst zes talen, maar op 28 januari zingt ie uiteraard alleen maar Nederlands tijdens Holland Live. We kijken er enorm naar uit om het allemaal live te horen bij NXT. Dit belooft wat moois te worden!!

John de Bever

We weten inmiddels bijna alles van deze charmante man door zijn real life soap! Johannes (John) de Bever is een rasechte Brabander en voordat hij zanger werd was hij profvoetballer bij Dordrecht ’90.  De onlangs overleden vader Abraham ontdekte hem tijdens de vierdaagse van Nijmegen en sindsdien krijg jij die lach niet meer van zijn gezicht!

Jeffrey Heesen

Van Oss naar Gemert!  Wederom een Brabander ( duh) op het podium. Jeffrey maakte een verpletterende indruk als finalist van Bloed, Zweet en Tranen en is dat zeker ook van plan op 28 januari op het podium van NXT events.

Frank van Etten

Niet heel Brabants, maar LEEFT ALS EEN ZIGEUNER en is zeker enthousiast om op het podium te klimmen: Warm welkom voor  Frank van Etten. Opgegroeid met talentenshows en zangwedstrijden en inmiddels ook bekend liedjesschrijver een door de wol geverfde artiest die we graag zien komen in Gemert.

Orgel Joke /  geannuleerd -> Duo Gruijtmuntend

Helaas is Joke nog niet beter. Ze wordt vervangen door Duo Gruijtmuntend!

Pascal Redeker

De meest geboekte artiest van Nederland. Maar liefst 12 jaar zong ie de sterren van de hemel bij café Bolle Jan. Pascal is muzikaal, trendgevoelig, heeft een giga stem en een waanzinnige bühne attitude. Daarnaast maakt Pascal eigen muziek en heeft al een flink aantal hits en meezingers op zijn naam staan.

Hij was een DJ en nu een zanger, maar meer nog dan dat is hij dromenvanger van beroep. Door het najagen van zijn dromen leeft hij nu van de muziek en dat bracht hem al op de mooiste podia in het land waaronder de Toppers in Concert.

INFO HOLLAND LIVE 2023

Datum: zaterdag 28 januari 2023
Tijden: 20:00 – 03:00
Locatie: NXT events, Handelseweg 11 – Gemert
Minimum leeftijd: 18+

Holland Live 2023 Time out

Meer leuke feestjes zoeken? Check dan onze agenda

Doors: 20:00 | Entree: 15,00