La Fuente & MC Boogsche

Saturday 05.03.

HOT: La Fuente & MC Boogsche
Op 5 maart brengt La Fuente zoals we van hem gewend zijn de lekkerste housebeats naar Time Out. Deze razend populaire en energieke ladiesman maakt er met zijn originele sound altijd een dikke performance van. La Fuente komt deze keer niet alleen, maar wordt vocaal ondersteund door MC Boogshe!

The Club: Degos & Re-Done
Er zijn een aantal dingen zeker in het leven: Een voetbal is rond, spaghetti komt uit Italië, Time Out is het leukste uitgaanscentrum van Nederland en optredens van Degos & Re-done barsten van de energie! Onze vrienden uit de Achterhoek staan bekend om hun unieke sets waarbij ze behalve de bekende floorfillers ook veel verrassende tracks draaien. Het populaire duo heeft op zowat elk groot festival gedraaid en brengt de platen uit op het label Theracords. Wij hebben Degos & Re-done bereid gevonden om op 5 maart de Club te voorzien van een hele dikke en vooral energieke hardstyle set! En niet te vergeten: vanaf 22:00u staat Pato voor je klaar om de tent alvast op te warmen!

Bananas: Ir Sais
In maart 2010 lanceerde hij zijn eerste single als solo artiest ‘Schatje ZEG MAAR “(Baby just tell me). Dit was het begin van een nieuwe hoofdstuk. De combinatie van zouk met popmuziek zorgt voor fijne beats wat je terug hoort in tracks als; “NUWA, Sonja Kumi Awe Nochi, Awo Mi Mes A Mire, Mi Studio, No Worry (Ft Bolle Bof) and ‘The Love Song’ (ft. Unik0). Irsais staat op zaterdag 5 maart in Bananas om je kennis te laten maken met zijn muziek. Zeker even checken dus!!

Flügel Feestcafé: Flügel XXL Party met Marco Kraats
Meezingen, hossen, hakken, springen, feesten.. Eigenlijk kan alles in het Flügel Feestcafé zolang je maar niet stil staat! DJ Tiago zorgt voor de beste après ski en feestmuziek!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Zet het vast in je agenda en we zien je 5 maart!

Doors: 22:00 | Entree: 8,00