Lady Bee

Saturday 20.02.

Sweet like chocolate but Murdering Dem on the beats! Met haar releases als Mad Decent, Mixmash & Dim Mak verovert ze de wereld! Na 10 succesvolle jaren als MC, weet Lady Bee hoe ze het publiek moet bespelen en zorgt ze voor een geweldige sfeer. Ze knalt nu niet met haar stem maar met haar unieke combinatie van house, urban & dubstep beats! Wat je kunt verwachten van haar sets? “a feminine, sexy & tough mix with balls!”

En.. We nodigen de uit Schotland afkomstige Caine in The Club! De Hardstyle Viking heeft recent getekend op Theracords, krijgt enorm veel support van de grootste namen uit de scene en is helemaal klaar om Nederland te veroveren met zijn unieke sound. Aanstaande 20 februari brengt deze imposante verschijning zijn rauwe materiaal naar Time Out. Brace yourself, Caine is coming!

In Bananas deze avond hebben we special guest Greg Millz uitgenodigd. Met zijn urban beats en carribbean sounds voelt het als een perfecte zomerse avond! Cocktailtje erbij, wat wil je nog meer? 🙂

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00