Ruud Feltkamp / SFB

Saturday 14.05.

Ruud Feltkamp
Ruud Feltkamp is onder meer bekend door zijn rol in Goede tijden, slechte tijden. Maar acteren is niet alles wat Ruud doet! Zo draait hij regelmatig in clubs en daarom hebben wij hem ook eens uitgenodigd om zijn DJ skills te laten horen!

SFB
Let’s get loca loca loca met SFB! Deze Haagse Hiphop formatie heeft al flink wat hits op hun naam staan en werken samen met de grootste namen uit de scene! Tijdens het event Waarom? Daarom! in NXT ging het he-le-maal los bij SFB. Daarom hoogste tijd om ze ook in Time Out te verwelkomen!

Dutch Drop Night!
In het Flügel feestcafé hebben we deze avond een speciale Dutch Drop night met leuke goodies, acties en shotjes! Natuurlijk zorgt DJ Tiago voor de beste feestmuziek!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00