SFB

Saturday 05.11.

HOT | SFB – Strictly Family Business!

SFB oftewel Strictly Family Business is een Haagse formatie bestaande uit Frenna, Jandro, KM en Priceless. Het viertal is misschien wel dé act van dit moment en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse hiphoplandschap. Op dit moment scoort de groep een grote hit met het nummer ‘Nu Sta Je Hier’ en heeft Spotify de groep uitgeroepen tot één van dé Artists to Watch 2016. SFB stond in het voorprogramma tijdens de tour van Ronnie Flex en deed dat bij de TOPDOWN tour van Lil Kleine. Op zaterdag 5 november staan ze in Time Out dus zorg dat je er bij bent!

VIP
SFB vanaf de VIP mee maken? Lees hier alle info over de VIP en reserveer via: vip@time-out.nl
(Het VIP deck is 18+)

Bananas
De beste R&B, Urban & Reggaeton vind je in Bananasssss! Onze residents Myron & Danamite staan voor je klaar met de lekkerste beats! Lekker dansen of geniet hier van de exclusieve Bottle service (18+)

Flügel Feestcafé
Lekker hossen, bar dansen, plaatje aanvragen, radje draaien en vooral heel veel gezelligheid: Daarvoor moet je in ons Flügel feestcafé zijn!!

Magic Bus
Geen zin om te fietsen of een BOB aan te wijzen? Reserveer je plek in de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagskaart
Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!

Entree € 8,00 | Leeftijd: 16+

Doors: 22:00 | Entree: 8,00