StukTV

Saturday 14.01.

De mannen Giel, Thomas en Stefan van StukTV zijn helemaal geflipt en komen naar Time Out! Kijkers van hun video’s kunnen opdrachten indienen waarbij de populairste inzending daadwerkelijk door de heren wordt uitgevoerd. Dit varieert van een mini-bike race door de bouwmarkt naar vast tapen aan het plafond tot overnachten in een spookstad. Buiten al deze gekke capriolen, besloot de  act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te  bouwen. Doordat  StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste  sounds en trends. En met +800K abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen!

Kortom, het belooft één groot gekkenhuis te worden op 14 januari 2017!

Reserveer voor een VIP tafel via vip@time-out.nl

De beste R&B, reggaeton, hiphop & moombahton vind je in Bananas! Residents Danamite & Myron staan voor je klaar en de bottle service is zoals gewoonlijk geopend! Ben je meer van de feestmuziek? Hou je wel van bar dansen en met z’n allen in de polonaise? MOOI! Dan zien we je deze avond in het Flügel Feestcafé!

Entree: € 8,- | Minimum leeftijd: 16+ (alcohol 18+)

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

NXT = Footworxx
Na meerdere samenwerkingen tijdens Harmony of Hardcore, komt Footworxx nu naar NXT events!
Check de dikke line up en haal je tickets via: nxt-events.nl/event/footworxx

Doors: 22:00 | Entree: 8,-