Time Out Obstacle Ice Race

Saturday 14.03.

Time Out brengt iets unieks in de uitgaanswereld…. In het weekend van 14 en 15 maart 2015 ligt er een echte ijsbaan in de discotheek.

Op zaterdagavond vindt er een exclusieve Time Out Obstacle Ice Race plaats waarbij deelnemers zo snel mogelijk de ijsbaan met allerlei obstakels moet zien te overbruggen. Deelname is geheel gratis en vanaf 18 jaar.
Met een officiële Red Bull Crashed Ice winnaar als scheidsrechter, een spannende race, mooie prijzen (wat dacht je van Poederbaasmutsen, Red Bull Crashed Ice t-shirts, een VIP arrangement en andere vette prijzen!) en een gezellige Après ski afterparty wordt het een sensationele avond die je niet wilt missen!
Even een idee krijgen van de Time Out Obstacle Ice Race? Check dit filmpje!
Opgeven voor de race is mogelijk t/m donderdag 12 maart 2015 via het deelname formulier. Wees er snel bij want vol = vol!
Klik hier voor meer informatie en voorwaarden.

Ben je niet zo van het schaatsen maar lijkt het je leuk om te komen kijken of supporten? Dat kan natuurlijk ook! De minimumleeftijd op zaterdagavond is 16 jaar en de entree € 8,00.
Na de Obstacle Ice Race is de ijsbaan toegankelijk voor onze bezoekers. Er is schaatsverhuur aanwezig.
De andere area’s van Time Out zijn deze avond ook gewoon geopend!

Time Out on Ice
Op zaterdag en zondag is de schaatsbaan overdag tussen 12:00 uur en 19:00 uur open en gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Schaats een rondje om de bar en geniet ondertussen van de muziek. Een uitzonderlijk en sensationeel evenement, nog nooit eerder gezien in Nederland: een echte ijsbaan in een discotheek! Met gave muziek, schaatsverhuur, lekkere hapjes en drankjes wordt het een ongekende beleving voor jong en oud.

Meer informatie: www.time-out.nl/onice

Doors: 22:00 | Entree: 8,00