Vato Gonzalez & MC Tjen

Saturday 09.04.

HOT: Vato Gonzalez & MC Tjen
He’s back! Deze dirty house bastard zorgt gegarandeerd voor de lekkerste beats in de HOT. Vato Gonzalez neemt zijn buddy MC Tjen mee en samen zorgen ze er voor dat je op zaterdag 9 april zeeeeker niet stil kunt staan!

The Club: Cyber
Als we het over hardstyletalenten hebben is één van de eerste namen die bij ons opkomt Cyber. Dit 20-jarige talent uit Zwitserland heeft een hele unieke sound gecreëerd waarmee hij in korte tijd erg populair is geworden bij het grote publiek. Op 9 april staat hij in The Club, waar we een gave en vooral verrassende set kunnen verwachten!

Bananas: DJ Flow Real, Myron & Miss Danamite
Voor de beste R&B, moombahton, hiphop, urban & reggaeton moet je in Bananas zijn! De lekkerste hits van vroeger en nu door DJ Flow Real, Myron & DJ Danamite. Daarnaast heeft de Bananas een speciale bottlebar service (18+) waar je kunt genieten van de muziek, het publiek op de dansvloer én een fles drank naar keuze. Wat wil je nog meer?!

Flügel Feestcafé: Boswandeling night met DJ Tiago
Voor hossen, hakken, bar dansen, radje draaien en lekker uit volle borst mee zingen met de (foutste) hits zit je in het Flügel feestcafé goed! Tiago maakt er elke week opnieuw één groot feest van! En het is Boswandeling night met leuke acties!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00