Brothers of Blues

Saturday 25.05.

Brothers of Blues

Mocht je de brothers of blues nog nooit live hebben gezien dan is dit je kans!  In 2024 neemt de band deel aan het populaire SBS6-programma The Tribute – battle of the bands. Hiermee geeft de band een visitekaartje af aan miljoenen muziekminnende mensen. Het publiek en de vakjury waren zeer lovend en ze waren het met elkaar eens: ‘Jullie gaan de Ziggo in de fik zetten’. 

Op 25 mei staan ze live op het podium bij Time Out te knallen met een wervelende set vol spektakel en alle hits van de Blues Brothers in hun eigenwijze jasje.

Tijdloze muziek springlevend houden is de missie van de Brothers of Blues. In eerste instantie opgericht voor slechts één concert, maar een jaar later wint deze band de prijs voor beste tribute band van Nederland, uit 1500 deelnemers. Met nagenoeg dezelfde muzikanten zijn ze inmiddels 150 optredens verder. En nu dus derde bij The Tribute. Wat zijn we trots op onze boys uit de buurt, BAM!

Blazers, zangers, drums… alles komt aan bod!  Deze 12-koppige showband heeft alle muzikale smaken in huis, van blues tot rock&roll en van soul tot funk. Naast de bekende klassiekers als Soulman en Everybody Needs Somebody, hebben de Brothers of Blues het originele repertoire in de loop der jaren uitgebreid met parels als Hold On I’m coming (Sam & Dave), Wooly Bully (Sam The Sham & The Pharaohs) en Walking The Dog (Rufus Thomas). Voor de prijs hoef je het niet te laten, een kaartje kost slechts € 15.- + 0.80 servicekosten.

 

Blues Brothers Time Out Gemert

Brothers of Blues Tribute Battle of the bands Time Out Gemert

Info

Datum:  25 mei 2024
Tijd: 20:30 – 01:30
Tickets:  € 15.- ex fee à € 0.80
Leeftijd: 18+

The Tribute - Battle of the bands - Blues Brothers - Broters of Blues - Time Out Gemert

Op zoek naar meer spraakmakende events? Check dan onze agenda

 

Doors: 20:30 | Entree: 15,80