FAQ

Algemeen

Wat is de minimum leeftijd? 
De minimum leeftijd is 16 jaar (met uitzondering van speciale evenementen waarbij een andere minimumleeftijd aangegeven staat)

Wat zijn de openingstijden van Time Out?
Onze openingstijden zijn afhankelijk van het event, dat is per event anders. Op deze website en op de Time Out facebookpagina staan al onze events met openingstijden gepubliceerd.

Tot hoe laat is het mogelijk binnen te komen?
Bij elk event geldt een uiterste toegangstijd van 01:30 uur.

Wat zijn de entree kosten?
Deze zijn afhankelijk van het event. De ticketprijzen en/of doorsale prijzen zijn bij elk event op onze webstie en Facebookpagina vermeld.

Moet ik een ticket kopen om binnen te komen?
Dat moet niet, we hebben ook altijd een deurverkoop. Is het echter uitverkocht dan niet, natuurlijk.

Wat is de minimale leeftijd van deze evenementen?
Afhankelijk van het event, staat altijd vermeld bij het event op onze website en op de facebookpagina 

Ik ben mijn ID/portemonnee/telefoon verloren, wat kan ik doen?
Stuur een e-mail met een duidelijke omschrijving naar info@time-out.nl of bel naar het kantoor: 0492-363536 (Dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur). Dan kijken wij of deze bij de gevonden voorwerpen afgegeven is.

Ik wil graag komen werken bij Time Out, is dit mogelijk?
Ben je minimaal 18 jaar oud, sociaal aangelegd en wil jij ons enthousiaste team komen versterken? Stuur danje CV met foto naar onderstaand adres:
Time Out
Handelseweg 11
5423 SB in Gemert

 

Magic Bus

Hoe werkt de Magic Bus?
Je kunt via deze link de Magic Bus reserveren voor een van onze events. Onder deze link staan ook de verschillende routes aangegeven zodat je kunt kijken welke route bij jou in de buurt komt.  Vul de datum, vertrekplaats, aantal personen (incl. jezelf) en klik op volgende, vul je gegevens in met geldig e-mailadres (hierop ontvang je de bevestiging) met de namen van de reizigers en klik op volgende. Hierna kom je op de betaalsite waarna je na betaling een ontvangstbevestiging krijgt. 

Kan ik ook mee zonder te reserveren?
Het is niet meer mogelijk om zonder reservering mee te rijden met de Magic Bus. Dus reserveer op tijd! 

Wat zit er bij de bus inbegrepen?
De busreis heen en terug en toegang tot Time Out. 

Kan het ook voorkomen dat de bus niet rijdt? Wat gebeurd er dan?
Je krijgt tijdig te horen als de bus niet rijdt (door als voorbeeld te weinig aanmeldingen) op jouw route. Je krijgt op maandag het betaalde bedrag (inclusief reserveringskosten) in totaal weer terug gestort op je rekening. 

Ik heb een verjaardagsticket, hoe werkt het dan met de Magic Bus?
Je moet met een verjaardagsticket de bus toch op de normale manier boeken en betalen. Neem de verjaardagsticket mee in de bus en geef deze af aan de buschauffeur. Hij zorgt ervoor dat je maandag het aantal personen x 8 euro op je rekening terug stort. Dit betekent dat je je entree weer terug gestort krijgt, je betaald dan dus alleen de busreis. 

Heb ik een entree kaart nodig?
Nee, als je de Magic Bus geboekt hebt, is alleen een geldig paspoort, ID of rijbewijs van toepassing in de bus en bij de ingang van Time Out.

Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Stuur dan een e-mail naar info@time-out.nl