Bedrijven

Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar fun & business zo hand in hand samen gaan als in Time Out!

Het multifunctionele centrum met zijn vele gezichten leent zich bij uitstek voor de verzorging van al uw uiteenlopende ideeën. Wanneer u op zoek bent naar geschikte vergaderruimte(n) dan bent u bij Time Out aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een congres of lezing te organiseren. Wij bieden u verschillende stijlvolle ruimten aan met daarbij de gewenste service en alle faciliteiten die u maar wilt. Er zijn veel ruimten met elk hun eigen karakter. Stijlvol en rustig ingericht als het moet, feestelijk en uitbundig als het mag. Afhankelijk van uw plannen, kiezen we samen de geschikte ruimte(n) uit en kleden die aan zoals u het wilt.

We verzorgen desgewenst voor u de catering, de audiovisuele apparatuur en eventueel entertainment in alle soorten en maten. Wanneer u zaken doet met een advies- of evenementenbureau, behartigen wij uw belangen samen met hen. Time Out beschikt over meerdere multifunctionele ruimten die voldoen aan ieders wensen en ideeën. De locatie biedt ruime parkeergelegenheid en een flexibele indeling, zodat zowel kleine als grootschalige (tot 5.000 personen) evenementen zich bij ons thuis kunnen voelen.

Bel ons voor een afspraak (0492-363536). Of stuur een e-mail naar info@time-out.nl voor meer informatie. U bent van harte welkom om met eigen ogen te zien dat fun & business inderdaad uitstekend samen kunnen gaan. Sterker nog, samen moeten gaan.