40 Up

Saturday 23.11.

40UP KOMT WEER NAAR GEMERT!

De gezelligste dansavond voor 40-plussers is in maart natuurlijk gewoon weer terug in Time Out! Want waar dansen we liever op al die lekkere muziek van de afgelopen 40 jaar dan op de mooiste dansvloer van Gemert? Zet zaterdag 23 november met dikke sierlijke letters in de dansagenda want dan gaan we weer lekker los!

Het publiek gaat gegarandeerd los op de fijnste popklappers en danceclassics en terwijl alle voeten van de dansvloer gaan, draaien de originele videoclips op grote schermen mee.

De sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige nacht te beleven. Een groot feest der herkenning, door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Ook uit je dak met de fijnste disco- en danceclassics, échte golden oldies van de 70’s tot en met de 90’s en een beetje van nu. Het geheim van de avond; het wereldberoemde 40UP cliparchief. Geen flarden van hitjes, maar complete klassiekers met bijbehorende videoclip. James Brown, The Beatles, The Rolling Stones en vele anderen zorgen voor vuur op de dansvloer. De sfeer wordt gemaakt door de bezoekers zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige nacht te beleven. Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten. Let’s dance again! Goed om te weten: de originele videoclips draaien mee op grote schermen, dus geen paniek als je even de juiste pasjes niet meer weet. 😉

De kenners weten het inmiddels: dit is dé avond om weer even zorgeloos uit je dak te gaan en tijdens dit feest der herkenning hoor je niet alleen de fijnste hits door de speakers, je ziet ondertussen ook het legendarische cliparchief van 40UP op grote schermen voorbij komen.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je leeftijdsgenoten optrommelen en kaartjes te scoren, dan zorgen wij voor de rest! ????

Let’s dance again, Gemert. De dansvloer is van jullie!

Oh ja, behoor je niet tot de eeuwig jonge 40-plusser? Geen probleem, iedereen is van harte welkom, want gezelligheid is de belangrijkste factor! Samen maken we er weer een knallend feestje van.

 

 

Vind hier je TICKETS

Meer info kun je op de website van 40 up Gemert vinden!

Meer leuke feestjes? Check onze AGENDA

 

Doors: 20:00 | Entree: va 16,50