40 Up

Saturday 18.11.

40UP KOMT WEER NAAR GEMERT!

Na het grote succes van de afgelopen edities zijn we blij om te kunnen melden dat 40UP weer terugkomt naar Time Out Gemert, we kunnen niet wachten! De nieuwe dansavond gaat plaatsvinden op zaterdag 18 november 2023. ?

Het publiek gaat gegarandeerd los op de fijnste popklappers en danceclassics en terwijl alle voeten van de dansvloer gaan, draaien de originele videoclips op grote schermen mee.

De sfeer wordt gemaakt door jullie zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige nacht te beleven. Een groot feest der herkenning, door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Hopelijk zien we jullie allemaal op de gezelligste dansvloer van Nederland!

Ook uit je dak met de fijnste disco- en danceclassics, échte golden oldies van de 70’s tot en met de 90’s en een beetje van nu. Het geheim van de avond; het wereldberoemde 40UP cliparchief. Geen flarden van hitjes, maar complete klassiekers met bijbehorende videoclip. James Brown, The Beatles, The Rolling Stones en vele anderen zorgen voor vuur op de dansvloer. De sfeer wordt gemaakt door de bezoekers zelf: veertig en vijftigplussers die de juiste omgeving hebben gevonden om weer als vanouds een geweldige nacht te beleven. Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten. Let’s dance again! Goed om te weten: de originele videoclips draaien mee op grote schermen, dus geen paniek als je even de juiste pasjes niet meer weet. 😉

 

Vind hier je TICKETS

Meer info kun je op de website van 40 up Gemert vinden!

Meer leuke feestjes? Check onze AGENDA

 

Doors: 20:00 | Entree: 15,00-17,50