Beerpong – Let’s do this!

19-07-2016

Ben jij klaar voor een avondje beerpong? Aanstaande zaterdag 23 juli én zaterdag 27 augustus hebben we niet alleen simpelweg een beerpong tafel staan.. Wij gaan gelijk voor de beerpong 2.0 versie: GLOWPONG! Lees alvast hoe het spel werkt zodat je zaterdag je beste skills kunt vertonen! Who will win?!

glowing-beer-pong-table

DE TEAMS

Beer Pong wordt over het algemeen in twee ploegen van twee gespeeld. Het is mogelijk het spel te spelen met twee ploegen van meerdere personen of vier ploegen van twee of meer personen. Elke ploeg begint het spel al staand achter hun opstelling van bekers. Elke partij die gespeeld wordt is 1 groep tegen de andere.

Beerpong-tabbie

DE OPSTELLING

Aan elke kant van de tafel wordt met zes tot 10 bekers een opstelling gemaakt in de vorm van een driehoek. Met zes bekers is dit (3-2-1), met tien bekers (4-3-2-1). De standaard opstelling is 10 bekers per kant.

WASH CUP (WATER CUP)

Elke ploeg heeft ook één tot twee bekers met water die gebruikt worden om de bal te reinigen of om ervoor te zorgen dat de bal minder goed uit het bekertje springt.

HET GOOIEN

Tijdens het gooien mag de hand op het moment van het loslaten van de bal NIET over de rand van de tafel komen. Gebeurt dit wel telt de worp niet en gaat het spel gewoon verder. Er zal een eigen cup leeg gedronken moeten worden als een bal onderschept word door de tegenpartij voordat deze de een cup of tafel geraakt heeft of over de tafel heen is. Bij een stuiterbal mag de Beer Pong bal na het raken van de tafel weggeslagen worden. Als de bal achter de tafel komt mag deze gewoon aangeraakt worden.

LOMPE GEIT

Waarneer de Beer Pong bal over de tafel gegooid wordt zonder dat de tafel geraakt wordt zal de persoon die de bal gooit zelf een willekeurige cup naar keuze leeg moeten drinken.

RERACK (HERGROEPEREN)

Tijdens het spel mag er 3 keer een rerack aangevraagd worden. Dit houdt in dat de ene partij mag eisen dat de andere partij de cups terug naar basis vorm moeten zetten. Tijdens een rerack mogen er geen ballen gegooid worden. Voor gevorderden kan dit verlaagd worden naar 1, 2 of zelfs 0 keer.

EINDE VAN HET SPEL

Het spel is afgelopen als alle cups van 1 van de ploegen weggespeeld zijn. Nu zal de verliezende ploeg alle overgebleven cups van de tegenstander op moeten drinken, good luck 😉

king

KINGS BALL

Er zijn 2 manieren om het spel in 1 keer te beëindigen.

1. Als 2 ballen in dezelfde cup worden gegooid is het spel gelijk afgelopen.

2. Wanneer de bal in een Beer Pong cup (waar nog drank in zit) van een onoplettende speler wordt gegooid.

Nu zal het verliezende team HEEL DE TAFEL leeg moeten drinken!

 

SCHOT TECHNIEKEN

Er zijn drie manieren om te schieten in beerpong: de boog, de snelle bal, en de stuiter bal. De meest voorkomende werptechniek is: Het boogje.

Het Boogje – De bal wordt met een boog richting de cup van de tegenstander gegooid.

Snelle Bal – Met een strakke worp de bal richting de cup van de tegenstander gooien. Deze gooi is voornamelijk gunstig als er al een bal in de cup van de tegenstander zit.

Stuiter Bal – De bal met een stuit richting de cup van de tegenstander te gooien. Als een stuiter bal erin gaat telt deze dubbel. Als de bal de tafel geraakt heeft mag deze door de tegenpartij weggeslagen of gevangen worden. Dit heeft verder geen gevolgen.

regelsentechnieken-4

 

Top 2000 geannuleerd

10-12-2022

Op tweede kerstdag 2022 zou het evenement Top 2000 met Tributebands, Top2000 cafe en TOP 2000 DJ”s worden georganiseerd. Hoewel we megaveel en enthousiaste reacties hebben ontvangen hebben we helaas te weinig tickets verkocht om […]

read more

Daredevils Wanted

16-08-2022

Time for the wildest daredevils to meet up again! On 11th November a rally of the best artists will join up with a fearless crowd to create a night that will be a true pinnacle […]

read more

Hockeyloverz naar Time Out!

17-04-2018

Deze zomer komt het grootste hockeyfestival van Europa naar Time Out: HockeyLoverz! Niet 1 maar 2 weekenden hockey, feesten en andere activiteiten wat je absoluut niet mag missen! ➡️ Data 06 – 07 – 08 […]

read more

Sloopcongres 2018 | Timetable!

06-03-2018

De timetable van Sloopcongres 2018 is bekend! Bekijk hier de timetable per area en koop je tickets! TIMETABLE Area 1 – Shockwaves 22:00 – 23:00 ENEMY CONTACT 23:00 – 00:00 HIGH VOLTAGE 00:00 – 01:00 SUBSONIK […]

read more

Nog even nagenieten..! Aftermovie Nacht van Time Out 2017

09-01-2018 read more

Zaterdag 16 december: Nacht van Time Out

13-12-2017

✉️  NACHT VAN TIME OUT UITNODIGING ✉️ Op zaterdag 16 december geven wij ter ere van onze 22-jarige verjaardag een dikke birthday bash met onze welbekende Nacht van Time Out! Kom je mee feesten? We hebben een […]

read more