Adaro | The Allstarz

Saturday 08.10.

Pop Up Club
Adaro boeken we met plezier want met zijn geweldige draaiskills en heerlijke platenkeuze kan het alleen maar een dikke avond worden! Aan energie zeker geen gebrek in zijn sets met tracks als ‘Murder’, ‘Dark Universe’, en ‘For the Street (Regain Remix)’. Voor het beste wat hardstyle te bieden heeft kom je 8 oktober rammen op de beats van Adaro!

HOT
“Dit seizoen worden we echt kampioen!” Een uitspraak die je in veel voetbalkleedkamers hoort. Willem en Rik kiezen vanaf dat moment om écht ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat. Ze scoorden al op7th Sunday Festival, Rebirth Festival, Paaspop, Hockey Loverz Festival, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!

Met GuestDJ Thierry von der Warth: Deze Belgische DJ staat al jaren als resident op Thursuz (in Versuz), heeft een eigen radioshow en stond onlangs op Tomorrowland! Op 8 oktober mogen we hem voor het eerst verwelkomen als guestDJ in de HOT en wij zijn benieuwd! Let’s party!

Flügel Feestcafé
Bar dansen, randje draaien, mee zingen en rond hossen, dat kan allemaal in het gezelligste feestcafé van Nederland! Après ski, 90s, Happy hardcore en Nederlandstalig alles komt voorbij! Dj Tiago staat voor je klaar in het Flügel feestcafé voor de gezelligste meezingers en foute hits!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien
van de lekkerste drankjes en hapjes. Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,00