Bachata Mania XL

Saturday 23.12.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de ritmes van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba en zwoele Reggaeton tijdens onze XL-editie fiësta op 23 december!
BACHATA MANIATICS, laten we samen dansen, lachen, eten en flirten. Dit wordt een onvergetelijke ervaring ????❤ Una vaina biennnnnn!
We zijn verheugd om de fantastische line-up voor ons evenement op 28 oktober 2023 te onthullen! Deze avond belooft een onvergetelijke reis door de wereld van Latin en dans. Bereid je voor op geweldige optredens en opwindende workshops die je niet wilt missen.
Line-up inclusief Live band wordt nog later bekend gemaakt.
Deze XL-editie is meer dan alleen een fiësta, het is een reünie van leuke mensen uit Nederland, België en Duitsland die samenkomen om te genieten van de muziek, dans en gezelligheid.
Wees er snel bij en koop nu je ticket via www.bachatamania.nl voor de datum van 28 oktober 2023. De fiësta begint om 22:00 en duurt tot 3:59. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, van Super Early Maniatic Tickets voor €12,50- excl. service tot Late Maniatic Tickets voor €25,- excl. service. Let wel: op de dag zelf zijn alleen Door Tickets beschikbaar voor €25,- excl. service (tenzij uitverkocht in VVK). Druk nu op ‘gaan’ en maak deel uit van deze onvergetelijke XL fiësta en reünie van leuke mensen uit Nederland, België en Duitsland!

Klik hier voor TICKETS
Datum: 23 december 2023
Tijden: 22.00 – 4:00

Zet je aanwezig op het EVENT

Weten wat er nog meer in Time Out te doen is? Checken!

Doors: 22:00 | Entree: 20.00