Bachata Mania

Saturday 30.09.

Hou jij van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba en zwoele Reggaeton?
Mis deze unieke gelegenheid dan niet om te genieten van de ritmes van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba en zwoele Reggaeton tijdens onze XL editie fiesta op 30 september!

BACHATA MANIATICS, laten we samen dansen, lachen, eten en flirten. Dit wordt een onvergetelijke ervaring ????❤ Una vaina biennnnnn!

 

Onze XL-line-up bevat meer dan ooit, met de beste workshops, waaronder bachata en kizomba workshop met nederlandse en internationale dansdocenten. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook lekker eten voor jou in petto.

Deze XL-editie is meer dan alleen een fiesta, het is een reünie van leuke mensen uit Nederland, Belgie en Duitsland die samenkomen om te genieten van de muziek, dans en gezelligheid.

 

Wees er snel bij en koop nu je ticket via www.bachatamania.nl voor de datum van 28 mei 2023. De fiesta begint om 22:00 en duurt tot 3:59. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, van Super early maniatic

Tickets voor €12,50- excl. service tot Late Maniatic Tickets voor €25,- excl. service. Let wel: op de dag zelf zijn alleen Door Tickets beschikbaar voor €25,- excl. service (tenzij uitverkocht in VVK). Druk nu op ‘gaan’ en maak deel uit van deze onvergetelijke XL fiesta en reunie van leuke mensen uit Nederland, Belgie en Duitsland!

Klik hier voor TICKETS
Datum: 30 september 2023
Tijden: 22.00 – 4:00

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, van Super early maniatic Tickets voor €10,- excl. service tot Late Maniatic Tickets voor €20,- excl. service. Maar wees snel, want op de dag zelf zijn alleen Door Tickets beschikbaar voor €20,- excl. service (tenzij uitverkocht in VVK).

Zet je aanwezig op het EVENT

Weten wat er nog meer in Time Out te doen is? Checken!

Doors: 22:00 | Entree: 10.00