Brennan Heart

Saturday 30.04.

The Club
Brennan Heart draait al een lange tijd mee in de hardstyle scene en heeft eigenlijk alles al bereikt wat er te bereiken valt. Hij is nog steeds een zeer gewilde artiest op grote festivals en heeft ook voor de zomer van 2016 weer dikke boekingen op de planning staan. Voor het zover is komt deze grootmeester op 30 april in The Club laten horen waarom hij één van de beste is!

HOT
DJ Cortizo staat deze zaterdag weer achter de draaitafels en met de beste hits van het moment wordt het #fissa! Maak je avond nog net even wat anders en boek een tafel op de VIP! Geniet van een flesje champagne of sterke drank naar keuze met het beste zicht op de lichtshow, de DJ booth en je vrienden op de dansvloer!

Flügel Feestcafé
Radje draaien, shotje drinken, hossen maar! De naam zegt het al.. In het Feestcafé mag alleen maar gefeest worden en DJ Tiago zorgt er dan ook voor dat je niet stil kunt staan! Deze avond is het ook nog eens Rocketshot night! #proost

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

NXT Sexccessfull presale is begonnen! Kaarten klik HIER!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00