Darkraver / Requiem

Saturday 28.05.

HOT: The Darkraver!
Als er iemand is die alles al een keer gedaan, gezien of mee gemaakt heeft dan is het The Darkraver wel! Er is geen festival of club waar hij niet heeft gedraaid.. We vonden het hoog tijd om hem weer eens uit te nodigen in Time Out! Behalve dikke beats draaien staat deze gekke gast garant voor een avondje gezelligheid en de nodige humor! Een feestje om niet te missen dus!

The Club: Requiem
Er is weinig zo jaloersmakend als de agenda van Requiem die gevuld is met hele vette boekingen. Hij mocht HardBass al afsluiten als onderdeel van de exclusieve liveact 3 The Hard Way en het wordt alleen maar beter. Hij is met releases zoals ‘Take The Hit’, ‘Collateral Damage’ en ‘Psychotic Tendencies’ niet meer weg te denken uit de scene. Verder is Requiem op de één of andere mysterieuze reden erg geliefd bij de dames…. Op 28 mei komt hij rammen in The Club, dus zorg dat je erbij bent!

Bananas: DJ AIMS1
In Bananas deze avond naast de residents ook DJ AIMS1 achter de draaitafel! Zijn unieke sound wordt geïnspireerd door muziekstijlen als Dancehall, R&B, Hip Hop, House, EDM & Trap. Tijdens zijn carriere heeft hij al geopend voor artiesten als: Ashanti, Llyod Banks, Kevin Lyttle, Rick Ross en is hij mee on tour geweest met o.a. Marques Houston & Mia. Kortom, bekend in de scene en deze avond te vinden in Time Out. Luister hier alvast zijn remixes op Soundcloud!

Feestcafé: Boswandeling night!
In het Flügel Feestcafé deze avond overheerlijke BOSWANDELING night! Met goodies, shotjes en natuuuuuuuurlijk de nodige feestmuziek!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je
zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link. Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!
Benieuwd naar de arrangementen, drankkaart en extra’s? Lees het na via www.time-out.nl/vip

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out?
Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00