Dio & Capital Candy

Saturday 04.03.

Dio
Met zijn hits zoals ‘Dom, Lomp & Famous’ , ‘Stuk’ en ‘Tijdmachine’ stond hij al op de grootste poppodia van Nederland. Met zijn nieuwe club hit ‘we zijn hier’ weet hij een weg te vinden naar een nieuwe hiphop generatie! Dio heeft een unieke sound & flow en is ready om er op zaterdag 4 maart een legendarische avond van te maken!

Capital Candy
Capital Candy is een geheimzinnige act met een onbekende identiteit. Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy. Een uitgebalanceerd meergangendiner waarin onder meer Urban-, Kuduro-, Pop- en andere dansbare accenten zijn opgenomen. Aangezien we over een rasechte producer spreken, komt een groot deel hiervan uit eigen studio. Inmiddels zijn er meerdere collabs met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen.. Maar eerst staat hij voor je klaar met een smakelijk repertoire aan dansbare beats in Time Out zaterdag 4 maart. Check hier alvast zijn tasty mixtape!

VIP
Vanaf de VIP heb je het beste uitzicht op de DJ booth en de dansvloer en de drankjes staan voor je klaar! Reserveer een VIP tafel via vip@time-out.nl of bel naar: 0492 363536.

Voor een gezellig feestje met foute après ski muziek, happy hardcore, 90s hits en Nederlandstalige meezingers zit je goed in het Flügel Feestcafé!

Zaterdag 4 maart | 22:00 – 05:00u | Minimum leeftijd: 16+ (alcohol: 18+) | Entree: € 8,- 

NXT presents: Gearbox – Digital Revolutions
Het populaire ‘Gearbox’ label komt op zaterdag 4 maart met de Gearbox familie naar NXT in Gemert! Check info, line up en tickets via: http://www.nxt-events.nl/event/gearbox/

Doors: 22:00 | Entree: 8,00