Dirtcaps // Brennan Heart

Saturday 03.12.

HOT | Dirtcaps

Wanneer Dirtcaps achter de draaitafel plaats neemt weet je dat het een goeie avond wordt want ze willen maar één ding: dat het van voor tot achter los gaat! En met hun energieke & dynamische sets en eigen tracks wordt je dan ook omver geblazen! Zaterdag 3 december in Time Out!

Genieten vanaf de VIP? Mail naar vip@time-out.nl of bel (dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00u en 15:00u) 0492 -363536!

The Club | Brennan Heart

Brennan Heart is een echte hardstyle pioneer, die hardstyle ademt, hardstyle leeft en elk feest naar een next level weet te tillen. Met all time classics als ‘Lose My mind’, ‘Imaginary’ en ook zeker zijn nieuwe I AM HARDSTYLE album, bestaan zijn sets uit alleen maar meesterwerken. Op 3 december komt Brennan Heart in The Club laten horen waarom hij één van de beste is.

Bananas
Ben jij helemaal weg van R&B, urban, moombahton & reggaeton? Zorg dan dat je je bij Bananas meldt want daar worden de lekkerste beats verzorgd door onze residents Myron & Danamite! Bestel een fles bij de bottleservice (18+) of laat je beste moves zien op de dansvloer!

Flügel Feestcafé
Waag een dansje op de bar, vraag een nummer aan, zing mee en draai aan het rad. In het Flügel Feestcafé kan en mag (bijna ;)) alles!

Magic Bus
Geen zin om te fietsen of een BOB aan te wijzen? Reserveer je plek in de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagskaart
Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!

Entree € 8,00 | Leeftijd: 16+

Doors: 22:00 | Entree: 8,00