Dyna

Saturday 15.10.

HOT | Dyna
Wanneer deze man in Time Out staat wéét je gewoon dat het een dikke avond wordt want met de beats van Dyna is het onmogelijk om stil te blijven staan! Hij is momenteel druk bezig met nieuwe tracks en deze zullen ook zeker voorbij komen op 15 oktober! Maar niet getreurd, alle favo’s uit zijn Sexed up mixtapes zullen ook zeker niet ontbreken…
Maak je avond af en ga als VIP naar Time Out. De drank staat koud, de hapjes staan klaar en met het uitzicht op de dansvloer en DJ Booth kan je avond niet meer stuk. You know what Dyna would say: Meet me in the VIP!!

Pop Up Club
R&B, urban, reggaeton, moombahteam & urban. Deze stijlen komen uit de speakers van de Pop Up Club met resident DJ Myron!

Flügel Feestcafé
De gezelligheid,  mee zingen, lekker hossen of op de bar dansen… Daarvoor moet je je richting het Flügel Feestcafé begeven! Draai aan het radje, bestel een shotje of vraag een leuke plaat aan. Niks is te gek in het feestcafé!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Snappen wij wel.. Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

NXT – Gaan met Die Banaan (18+)

Op 15 oktober trek jij je stoute schoenen aan, want dan neemt de freestyle madness NXT in Gemert over!
Line up: Mental Theo – Darkraver – Paul Elstak – Ruthless – Dr Phunk – Potato – MC Rems
Tickets: € 19,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar via deze link.

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00