Feestival – #SOLDOUT

Monday 28.02.

Carnaval vier je bij Time Out tijdens Feestival 2022! Door al het gedoe met 1G hebben we tjuu nog aan toe moeten beslissen dat Feestival 4 dagen niet te doen is voor jongeren in verband met het testen voor toegang. We wisten toen nog niet wat we nu weten, namelijk dat je voor de deur bij Time Out je test kan fixen…. If we only knew two weeks ago…. Maaaarrrrr we hebben stiekem toch goed nieuws. Op maandag hadden we niemand minder dan rapper Donnie geboekt en dit optreden laten wel WEL doorgaan. In het kader van beter iets dan niks is hij zeker niet niks! Hatseflats, gas op die lollie en hossen maar!

Donnie staat op maandag op de buhne te knallen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. De coolste rapper van nu hebben we voor jullie  uitgenodigd voor een mega-vet optreden. Heb je m gezien bij Tour de Frans waar hij menig hart veroverde of misschien bij Donnie op de Monnie!  En natuurlijk heeft ie ook die bon gepakt met Froger. Deze dag pakt hij jouw helemaal in met zijn shiny smile!

Donnie Time Out

Wij hebben er mega veel zin in na al die tijd en zijn van plan om er een weer een enorm feestje maken met zijn allen  Feestival is van 13 – 18 jaar en is van  20u tot 01:00 in Time Out.  Zet je zelf op aanwezig bij Feestival 2022 dan maak je kans op een gratis entree ticket!

? facebook event

 

TICKETS

Dagticket: € 12,50  (inclusief 1 consumptiebon)

tickets

 

 

DEURVERKOOP:

Avondverkoop is niet meer mogelijk we zijn UITVERKOCHT

 

FAQ – Testen voor toegang

Bij Time Out! Gratis en je uitslag gewoon in je QR te vinden. Hoe?

Laat je kort voor je bezoek aan Time Out testen voor testen voor toegang bij HealthCheckCenter. We hebben speciaal voor jouw gemak een testlocatie ingericht in het pand van Time Out. Je ontvangt de uitslag binnen 20 minuten veilig via email, sms en in de CoronaCheck-app.

Tips voor het maken van een afspraak:

– Maak vooraf een afspraak. Dan weet je zeker dat we een plekje voor je hebben.
– Iedereen maakt voor zichzelf een afspraak.
– Maak een afpsraak via testenvoortoegang.nl
– Vul bij ‘Waar wil je je laten testen’ de postcode 5423 SB in. Dit is de postcode van Time Out.

PS Probeer een later tijdstip in te vullen bij aanvang event. Als je 20:00 invult komt er weinig beschikbaarheid tevoorschijn terwijl die er wel is als je bv 18:00 invult. Logish, nee. Makkelijk testen voor de deur? YES!

FAQ – 1G 

We krijgen heel veel vragen over het  1G-maatregel en het testen voor toegang. 1G houdt in dat je ALTIJD een negatieve test niet ouder dan 24 uur moet laten zien om toegang te krijgen tot Time Out. Deze test krijg je alleen via www.testenvoortoegang.org   Dus niet via GGD, zij testen alleen bij klachten of na contact met een besmet iemand in je directe omgeving en geven geen verklaringen af.  Deze zijn gratis. Een herstelbewijs en/of vaccinatiebewijs is dus 3G en niet 1G en biedt geen toegang zonder negatief testresultaat. Ook veel vragen gaan over het net hersteld zijn van covid waardoor de kans bestaat dat je alsnog positief test. Hier kunnen wij niks aan veranderen en vinden dit ook superstom. Maar we hebben de regels niet gemaakt, moeten ze alleen uitvoeren….

INFO

Datum: Maandag 28 februari 2022
Locatie: Time Out, Handelseweg 11 – Gemert
Tijd: 20:00 tot 01:00
Leeftijd: 13 – 18 jaar (géén uitzonderingen mogelijk op de aanvangsleeftijd)

Er wordt deze avonden geen alcohol geschonken. Muntprijs € 2,50
Er zijn kluisjes aanwezig (€ 2,- muntje)

Nog meer weten? Stel hier je ❓❓❓

#ALAAAAFFFFFFFFF

Doors: 20:00 | Entree: 12,50