Feestival 2024

Feestival 2024 bij Time Out Gemert: Carnaval voor teens!

Komende carnaval is Time Out Gemert dé plek waar feest en gezelligheid samenkomen! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring tijdens Feestival – hét hoogtepunt van carnaval voor tieners in Gemert! Trek je meest creatieve carnavalsoutfit aan en laat je zien. Feestival 2024 bij Time Out Gemert: Carnaval voor teens!

Datum: 10 t/m 13 februari 2024
Tijd: 20:00 – 01:00
13-18 jaar ( geen uitzonderingen op de aanvangsleeftijd, ouder dan 18 mag uiteraard wel)

Drinks –  Onze bar staat klaar met een uitgebreid assortiment aan frisdrank. Tijdens feestival is alles 0%

Bites –  Lekker snacken, zodat je energie op peil blijft terwijl je feest tot je erbij neervalt.

Verassingen –  We hebben enkele leuke artiesten in petto, dus mis het niet!

Mis dit feestelijke spektakel niet en nodig je vrienden uit voor een onvergetelijk Feestival!#FeestivalGemert #Carnavalvoorteens#TimeOutGemert

LINE UP

Hét carnavalsfeest van het jaar: 4 avonden open met elke avond een dikke headliner! Hatseflats, gas op die lollie en hossen maar! Ook dit jaar hebben we weer een toffe line-up voor jullie:

Zaterdags trappen we af met DE BANKZITTERS. Net als vorig jaar, we kunnen gewoon niet zonder ze. Dus als jullie dat willen dan zijn we de flauwste niet en doen we dat gewoon. Deze toppers komen dus voor een mega vet optreden en spelen zeker geen ‘verstoppertje in het Fort” ( check t filmpje hieronder) maar kun je gewoon live zien bij ons op het podium bij Time Out.

We merken dat we veel vragen krijgen over de tijden van de optredens worden tussen 20:00 en 01:00 uur verwacht, de tijden worden met carnaval  pas kort vooraf kenbaar en kunnen last minute nog worden aangepast. Deze communiceren we dan ook niet.

En dan door naar zondag , dan zie je STUK! ” de ultieme feestivalact die een ongeëvenaarde dosis energie naar Time Out brengt. Laat je meeslepen door de onmiskenbare vibe van STUK. Mis dit niet – beleef samen met STUK een onvergetelijke nacht vol feestivalfun en maak samen met ons herinneringen die blijven hangen! #Feestival #carnaval #havefun #stuk #bankzitters

STUK Time Out Gemert Feestival

Op maandag gaan jullie TROBI zien! Pas 17 jaar maar zeker geen kleine jongen in de scene. Na EDM begon hij zich te richten op het produceren van HIPHOP. En niet zonder succes, want hij produceerde voor o.a. Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin, Mula B, Lijpe en Ashafar. Tegenwoordig is hij vooral actief als producent voor internationale artiesten zoals Desiigner, Lacrim, Anas, Babygang en J Alvarez. Laat je betoveren door zijn beats op feestivalmaandag bij Time Out

Roxy Dekker Time Out Feestival

En tenslotte los op dinsdag, je allerlaatste carnavalsdag van feestival 2024 gaan we heel dik afsluiten en dat doen we met maar liefst twee mooie ladies op de buhne. ROXY DEKKER ( Check hier wat TikTok leuks) vlogster, influencer, mega muzikaal en nét te boeken. Dus jullie zijn er als eerste bij. Ze heeft nog niet kneiterveel muziek ( duhh, net begonnen) en daarom hebben we ook JOYLIANA voor jullie uitgenodigd op dinsdag. BAMM!

Wij hebben er mega veel zin in en zijn van plan om er een weer een enorm feestje maken met zijn allen  Feestival is van 13 – 18 jaar en is elke avond vanaf 20u tot 01:00 in Time Out.  Zet je zelf bovendien op aanwezig dan maak je ook nog eens kans op een gratis passepartout ?

 

facebook event feestival Time Out Gemert

TICKETS

Dagticket: € 15,00  (inclusief 1 consumptiebon)
Passepartout: € 50,00 (4 avonden non-stop feesten? Koop een passepartout! Entree voor 4 avonden + 4 consumptiebonnen)

Zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt, want Feestival is dé place-to-be voor jongeren van 13-18 jaar tijdens carnaval in Gemert!

 

tickets time out feestival

 

DEURVERKOOP

Avondverkoop: € 17.- (zonder consumptiebonnen) alleen indien het niet is uitverkocht.
Zaterdag 10-02-24 DE BANKZITTERS is uitverkocht, er is dus ook GEEN DOORSALE
Passepartout: € 64.-  (4 avonden non stop feesten!!!, zonder consumptiebonnen)

LET OP: Tickets aan de deur zijn exclusief consumptiebonnen. Deze ontvang je alleen als je tickets voor Feestival 2024 online vooraf koopt!

INFO

Datum: Zaterdag 10 februari t/m dinsdag 13 februari 2024
Locatie: Time Out, Handelseweg 11 – Gemert
Tijd: Elke dag van 20:00 tot 01:00
Leeftijd: 13 – 18 jaar (géén uitzonderingen mogelijk op de aanvangsleeftijd)

Er wordt deze avonden geen alcohol geschonken. Muntprijs € 3,-
Er zijn kluisjes aanwezig je kunt een kluismuntje pinnen bij de lockers.

Nog meer weten? Stel hier je ❓❓❓

#ALAAAAFFFFFFFFF

Doors: 20:00 | Entree: 15,00 incl 1 consumptiebon