Feestival Halloween

Friday 29.10.

Feestival – Halloween!

Carnaval was nog nooit zo lang geleden en nog nooit zo raar! Daarom hebben we speciaal voor jullie een Halloweenversie in de herfstvakantie. Zo heb je toch een lekkere avond knallen. En omdat het bijna Halloween is…. 1 & 1 is  Hatseflats, gas op die lollie en hossen maar!

En denk je nou, ja hoor, in oktober? Dit fantastische idee komt van Wies & Iene. Zij vonden het echt mega balen dat carnaval niet door kon gaan en dat er bovendien voor de jongeren tijdens Covid dus helemaal niks te doen was. Ze hebben een brief aan de burgemeester gestuurd met de vraag om mee te denken in een oplossing. Hierop is de halloween carnaval bedacht en in samenwerking met de gemeente Gemert-Bakel en Time Out verder vorm gegeven! Dikke duim dus voor Iene en Wies!

Natuurlijk hebben we een dikke headliner voor jullie geboekt! Niemand minder dan de mannen van PARTYSQUAD komen voor jullie optreden en de Mambo’s DJ Nicky Sombrero zorgt voor megalekkere feestmuziek.

Ruben & Jerry AKA The Partysquad. Wie kent ze niet. Rampeneren met Ali, een Systeem met Antoon of Wat wil je eigenlijk doen!?! Nou dat is niet zo heel moeilijk! Gauw een ticket scoren voor maar € 11.11 en je Halloween outfit gaan bedenken.

Wij hebben er mega veel zin in en gaan weer een enorm feestje maken met zijn allen tijdens Feestival-Halloween.  Feestival is van 13 – 17 jaar en is op 29 oktober van 19:30 tot 24:00 uur in  Time Out.  Zet je zelf bovendien op aanwezig dan maak je ook nog eens kans op extra muntjes! ? En ben je razend rap en scoor je een van de 50 early-birds dan krijg je maar liefst 3 consumptiebonnen in plaats van  1 bij je kaartje! BAM.

 

facebook event

 

TICKETS

Tickets €  11,11  (inclusief ticketfee & 1 consumptiebon)
Ticketsale start op 7 oktober om 17:00 uur

 

tickets

Partysquad

 

 

DEURVERKOOP

Avondkassa mits nog beschikbaar € 15.- zonder consumptiebon

 

INFO

Datum: Vrijdag 29 oktober 2021
Locatie: Time Out, Handelseweg 11 – Gemert
Tijd: 19:30 – 00:00
Leeftijd: 13 – 18 jaar (géén uitzonderingen mogelijk)

Er wordt deze avonden geen alcohol geschonken. Muntprijs € 2,50

Toegang uitsluitend met corona check app & ID
Er zijn kluisjes aanwezig (€ 2,- muntje)

Nog meer weten? Stel hier je ❓❓❓

#ALAAAAFFFFFFFFF

Doors: 19:30 | Entree: 11,11