Frontliner

Saturday 09.01.

Als er iemand in de hardstyle scene is die zowat alles bereikt heeft wat er te bereiken valt is het Frontliner. Hij heeft op alle grote feesten en festivals gestaan en had een jaar geleden zijn eigen X-Qlusive waarmee hij de Heineken Musicall Hall volledig uitverkocht. Later deze maand maakt Frontliner weer onderdeel uit van Team Green op Hard Bass, waar hij vorig jaar de nieuwe liveact ‘B-Frontliner’ presenteerde met, je raadt het al, B-Front! Met een energieke performance, nieuwe tracks en all-time classics zoals ‘Symbols’, ‘Lose The Style’ en ‘I’m The Melodyman’ weet deze hardstyle pioneer altijd voor vuurwerk te zorgen on stage. Op 9 januari presenteren wij daarom met trots: Frontliner!

Natuurlijk kan er ook gefeest worden in de HOT, het Flügel feestcafé en de Bananas!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00