Gaan met die banaan

Saturday 17.11.

Op 17 november trek jij je stoute schoenen aan, want dan neemt de freestyle madness NXT in Gemert over! Freestyle staat erom bekend dat niets te gek is en daarom hebben we de meest prettig gestoorde DJs uitgenodigd die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. WTF is Freestyle? Nou van hardstyle, naar feest naar nóg harder en terug met een hele dikke saus van gekke ideeën, entertainment en vol het  gas erop. Uitbrakken van Gaan met die Banaan? Dat doen wel op de day after.  Na de dikke editie van 2016 zijn we er weer helemaal klaar voor GMDB2018 word LIT!

LINE UP
The Darkraver
Mental Theo
DJ Paul Elstak
Lorentz
Outsiders

TICKETS
Tickets € 15,- (ex fee) zijn verkrijgbaar via: IK WIL GAAN MET DIE BANAAN

INFO
Datum: Zaterdag 17 november 2018
Minimum leeftijd: 18+
Adres: Handelseweg 11 – Gemert

#GMDB18

Wat is freestyle? Feest! Check hieronder de aftermovie van de vorige editie!

Timetable

to be announced

Tickets

Tickets € 15.-(ex fee)  zijn verkrijgbaar via deze link!
Er is deze avond ook deurverkoop. Tickets aan de deur zijn € 23.-

Info

Datum: Zaterdag 17 november 2018
Minimum leeftijd: 18+
Adres: Handelseweg 11 – Gemert

#GMDB18

Munten

Tijdens Gaan met die Banaan zullen alleen de reguliere NXT munten beschikbaar zijn á €2,50 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen.Geldige munten van Time Out kunnen kosteloos omgewisseld worden bij de muntenbalie

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. ID verplicht.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-.Hier kunnen maximaal 3 jassen in. Handig als je dit vast gepast meeneemt.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. NXT ligt op hetzelfde terrein als discotheek Time Out aan de Handelseweg 11 in Gemert. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw.

Doors: 22:00 uur | Entree: 15.00