Gearbox / Brace / David Ghetto

Saturday 26.03.

The Club: Gearbox Labelnight
Huge announcement! Met trots kunnen we de Gearbox Labelnight aankondigen en dit belooft een hele dikke hosting te worden! Gearbox is op dit moment hét vooruitstrevende label waar toekomstig RAW-geweld op gevestigd is. Op 26 maart komen DJs uit zowel binnen als buitenland volle bak rammen in de Club!

Line up:
Rebelion
Malice vs Rooler
Luminite
Electric Punk
Randal
MC Invalid

HOT – David Ghetto
David Ghetto! Huh… Het is toch David Guett……. Nee! David Ghetto, afkomstig uit Venlo en draait al flink wat jaartjes mee.

Bananas – Brace MacDonald ft. Smash & Aries
Iedereen kent hem ondertussen als finalist van The Voice of Holland. De mooiste Nederlandstalige liedjes kwamen de afgelopen weken voorbij! Voorheen heeft hij met rappers als Lange Frans, Baas B en Ali B samengewerkt en werd hij bekend met de grote hit ‘Moppie’. Live maakt de Amsterdamse R&B-artiest grote indruk. Nederlandstalig, maar met een wereldgeluid! Samen met Smash & Aries is hij 26 maart aanwezig in Bananassss!!

Flügel Feestcafé: DutchDrop Night
Het is pas echt feest als je in het Flügel Feestcafé bent geweest! Ja dat klinkt best corny maar het is wel waar! Voor de gezelligste après ski muziek, Nederlandstalige meezingers of happy hardcore met DJ Tiago weet je waar je moet zijn! Met als extraatje vanavond: DutchDrop Night met leuke acties.

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via: https://www.outix.net/tickets/event/VIP
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus: https://time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,00