Gers Pardoel

Saturday 27.02.

Op 27 februari neemt de enige echte Gers Pardoel je mee op zijn bagagedrager! De teksten van deze Nederlandse cultheld, die tegenwoordig ook bij onze zuiderburen razend populair is, kunnen we met zijn allen luidkeels meezingen. Gers is een veelzijdige artiest die van alle markten thuis is; hij kan rappen, zingen en entertainen tegelijk. Binnenkort mogen we hem weer verwelkomen in Time Out en gezien de vorige keer dat hij er was.. belooft dat een mooi feest te worden!

The Shade is hét talent van Nederlandse bodem, met een aantal indrukwekkende optredens zoals ‘Radical Redemption: The One Man Army’ heeft hij zichzelf geweldig in de kijker gespeeld. 2016 wordt een minstens zo fantastisch jaar met enkele grote boekingen zoals ‘Rebirth’ op de planning. We zijn daarom trots dat we dit energieke Raw-talent 27 februari mogen verwelkomen in The Club!

En om de avond af te maken staat in Bananas: DJ Tish! Get ready voor een mix van house, latin house, urban (hiphop, R&B, dancehall, reggeaton) moombahton, dubstep én trap. Hij heeft opgetreden als supporting act van Kevin Lyttle, Gyptian, Broederliefdem Rupee, T.O.K. en vele anderen. Kom deze gast zèker even checken! Benieuwd naar zijn mixtapes? Check ze hierrrr.

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl! Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te bobben of te fietsen met het koude weer? No worries: Reserveer je plek in de Magic Bus via www.time-out.nl/magic-bus 

Verjaardagskaart

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00