Giocatori x Kid De Luca x Strijdersysteem x Johnny500

Saturday 01.10.

HOT
Om oktober te beginnen hebben we maar liefst 3 artiesten in de HOT! GIOCATORI, Kid De Luca én Strijdersysteem (Sjaak) en ze zijn allemaal voorzien van het beste wat eclectic te bieden heeft: gevarieerde mixen van House, Hiphop, Electro en vele andere genres die de temperaturen in de HOT flink zullen doen stijgen. Met lekkere, dansbare cross-over stijlen van draaien weten deze artiesten overal een spoor van gesloopte clubs, festivals en verliefde meisjes achter te laten.

The Pop Up Club
Alsof het nog niet heet genoeg is in Time Out 1 oktober, hebben we ook nog eens de good-looking Johnny 500 weten te strikken om ook de Club in vuur en vlam te zetten. Met zijn eclectische, eigen stijl van draaien in combinatie met veel gevoel voor party, entertainment, zet Johnny 500 altijd een set neer waarmee hij iedereen aan het feesten krijgt.

Flügel Feestcafé
De gezelligheid,  mee zingen, lekker hossen of op de bar dansen… Daarvoor moet je je richting het Flügel Feestcafé begeven! Draai aan het radje, bestel een shotje of vraag een leuke plaat aan. Niks is te gek in het feestcafé!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? No worries — Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8
vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de
informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,00