Bachata Mania XL

Saturday 27.04.

????✨ Welkom bij de Bachata Mania Ervaring – Een Wereld van Pure Danspassie! ✨????

Beleef een betoverende nacht waar de hartstochtelijke ritmes van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba, en de verleidelijke tonen van Reggaeton samenkomen in een explosie van dansgenot. Dit is meer dan een feest, het is een viering van het leven, een ode aan de Latijnse ziel.

???????? Laat je meeslepen in een wereld waar elke danspas een verhaal vertelt, waar elke beweging de kracht van onze cultuur uitstraalt. Voor één onvergetelijke nacht transformeren we Time out in het dorp Gemert in een spectaculaire arena van ritme, kleur en passie.

???????? Voel de warmte van onze gemeenschap terwijl je zwicht voor de verleiding van de dans. Onze line-up, een zorgvuldig geselecteerde mix van top-DJ’s en dans docenten, zal een vurige sfeer creëren die je zintuigen ontwaakt en je ziel in vlam zet.

Noteer 27 april 2024 als een speciale avond in je agenda en kom van 22:00 tot 3:59 met ons de dansvloer ???? in vuur en vlam zetten. Maak je op voor een nacht vol passie, energie en onvergetelijke momenten.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de ritmes van Bachata, Salsa, Kizomba, Merengue, Bomba en zwoele Reggaeton tijdens onze XL-editie fiësta op 27 april!
Line up is echt ???????? en wordt later bekend gemaakt. Maar we kunnen alvast vertellen dat wij een leuke Live verrassing hebben voor onze Salsa Maniatics
Deze XL-editie is meer dan alleen een fiësta, het is een reünie van leuke mensen uit Nederland, België en Duitsland die samenkomen om te genieten van de muziek, dans en gezelligheid.
Wees er snel bij en koop nu je ticket via www.bachatamania.nl voor de datum van 27 april 2024. De fiësta begint om 22:00 en duurt tot 3:59. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, van Super Early Maniatic Beschikbaar vanaf 1 april.
Tickets voor €12,50- excl. service tot Late Maniatic Tickets voor €25,- excl. service. Let wel: op de dag zelf zijn alleen Door Tickets beschikbaar voor €25,- excl. service (tenzij uitverkocht in VVK). Druk nu op ‘gaan’ en maak deel uit van deze onvergetelijke XL fiësta en reünie van leuke mensen uit Nederland, België en Duitsland!

????️ Tickets nu beschikbaar op www.bachatamania.nl. Kies jouw toegang tot deze magische wereld:

.▸ Super early maniatic Tickets : €10,- excl. service
▸ Late Maniatic Tickets: €15 excl. service
▸ Door Tickets: €20 excl. service (tenzij uitverkocht in VVK)

 

???? Druk op ‘gaan’ en wordt onderdeel van een ongeëvenaarde danservaring waar de Latijnse geest tot leven komt. Bachata Mania nodigt je uit om je hart te laten leiden en deel te nemen aan een nacht die je nooit zult vergeten.

Klik hier voor TICKETS

Datum: 27 april 2024
Tijden: 22.00 – 4:00

Zet je aanwezig op het EVENT

Weten wat er nog meer in Time Out te doen is? Checken!

Doors: 22:00 | Entree: 12.50