Jayh / Lucas & Steve

Saturday 21.05.

Je kunt niet meer om deze gasten heen..! Ze staan deze zomer op de grootste festivals, ze zijn door Beatport genoemd als Top 3 house producers en ze worden gesupport door DJs als Tiësto, Chuckie, Martin Garrix, Avicii, Afrojack en ga zo maar door. We hebben het over Lucas & Steve!! Check hier hun Soundcloud kanaal om alvast in de stemming te komen!

‘Een heeeeele mooie dag…Ooh Ooh Ooh Oh-Oh!’ Wie kent deze heerlijke hit van Jayh niet! En zo heeft ie nog zo veel fijne nummers als ‘Mijn Alles’ en ‘Ik heb je’. Van prachtige ballads tot uptempo dancetracks, dat wordt een performance om niet te missen: zaterdag 21 mei in Time Out!

Natuurlijk staan onze residents deze avond ook voor je klaar én hebben we Flügel XXL avond in het feestcafé!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00