Jebroer

Saturday 04.02.

Jebroer
Jebroer is beats, rap, electro en hardstyle. Jebroer kan serieus zijn, maar vooral goedlachs. En boven alles is Jebroer absoluut f*cking dansbaar! Hij scoorde diverse hits met o.a. ‘Brommer‘, ‘Btje Vliegen Tog‘ , ‘Allermooiste Feestje’, ‘Miljoenen’, ‘Duizend Nachten’ en natuurlijk de megahit ‘Banaan’. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify en werkte hij op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. Op de elfde van de elfde verscheen zijn nieuwe album Elf! Geheel in stijl bestaat dit album uit elf tacks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt. Zaterdag 4 februari staat hij met zijn nieuwe tracks en natuurlijk die dikke hits in Time Out!!

VIP
Vanaf de VIP heb je het beste uitzicht op de DJ booth en de dansvloer en de drankjes staan voor je klaar! Reserveer een VIP tafel via vip@time-out.nl of bel naar: 0492 363536.

Bananas
De beste beats op het gebied van Urban, reggaeton, R&B en moombahton komen 4 februari voorbij in Bananas. Maak gebruik van de speciale bottle service (18+) en enjoy the music!

Flügel Feestcafé
Shotje, radje, hossen en dansen. Kortom, voor een feestje met foute après ski muziek, happy hardcore, 90s hits en Nederlandstalige meezingers zit je goed in het Flügel Feestcafé! Proost!

Zaterdag 4 februari | 22:00 – 05:00u | Minimum leeftijd: 16+ (alcohol: 18+) | Entree: € 8,- 

NXT: We All Love 80’s, 90’s, 00’s met The Dirty Daddies!

The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme op zaterdag 4 februari ook NXT events gegarandeerd in lichterlaaie. In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! Voor meer informatie & tickets (€ 15,-) check: www.nxt-events.nl/event/we-all-love

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00