Lil Kleine / Sub Sonik

Saturday 04.06.

Lil Kleine
Yes baby, he’s back in Time Out: Lil Kleine! Deze gast is niet meer weg te denken uit de scene… Een nieuw album, verschillende prijzen en het releasen van hit na hit.. Hij is unstoppable! Zaterdag 4 juni staat ie in de HOT in Time Out!

Sub Sonik
De producties van Sub Sonik zijn van de bovenste plank en zitten regelmatig in het repertoire van andere artiesten die weten wat gas geven is. Met zijn eigen tracks ‘To Hell’, ‘M.F. Psycho’ en Go! (Welcome To My World) is hij niet meer weg te denken van de grootste podia. Aan creativiteit ligt het niet bij Sub Sonik, als grap remixte hij Sandstorm van Darude en wat een dikke track is dat geworden! Zaterdag 4 juni is Sub Sonik de baas in The Club, dus zet deze maar vast in je agenda!

Deze avond ook: Flügel XXL Party in het feestcafé en de lekkerste hiphop en R&B in Bananasssss!!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00