Freddy Moreira | Luminite & Outlaw

Saturday 10.09.

Pop Up Club
Gearbox fans opgelet! Zaterdag 10 september hebben we Luminite en Outlaw uitgenodigd in de Pop Up Club en ze komen beiden een soloset en ook een b2b-set draaien! Beide mannen hebben al behoorlijk dikke boekingen op hun naam staan. Zo zette Luminite de tent op Fatality volledig op z’n kop met de ‘Macarena Deathmatch’, Outlaw heeft met een knalset er bijna voor gezorgd dat de boot zonk op Shipwreck Sunday. Met andere woorden dit wordt kei- en keihard knallen zoals we van Gearbox artiesten gewend zijn! (Check hier de collab tussen de twee heren om alvast in de stemming te komen!) Om het af te maken is de host van de avond: MC Invalid!

HOT
Freddy Moreira is back baby! Momenteel is ie druk bezig met zijn Summer tour van Mallorca tot Chersonissos, deze man staat op alle zonnige feestvakanties maar zaterdag 10 september heeft ie vrij gehouden en staat ie in de HOT! Ook resident DJ Jacob van Hage staat deze avond weer voor je klaar met house, electric en alle hits van dit moment!

Flügel Feestcafé
DJ Tiago maakt er ook deze avond weer een gezellige party van! Draai een keertje aan het rad, dansen op de bar, hossend door het café, alles kan!

Bananassss
R&B, Hiphop, moombahton, reggaeton, salsa etc… Deze area staat in het teken van urban music! Residents Danamite & Myron zorgen voor de beats, jullie voor de sfeer. Bestel een fles drank bij de bottle service (18+) of laat je beste dans moves zien op de dansvloer!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT (18+). Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Magic Bus
Geen zin om te Bobben of fietsen dit weekend? Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00