Modern Hippiez Freedom Festvial

Sunday 12.03.

Op zondag 11 maart 2023 is er in Time Out het grote Modern Hippiez Freedom Festival 2023. Het Freedom Festival 2023 is gratis toegankelijk voor iedereen. Dit unieke vrijheidsfeest wordt een bonte verzameling van feestende mensen en kunstzinnige uitingen. Iedereen mag zich kleden zoals hij wil en doen wat hij wil. Ben jezelf!!

Wij zijn allen één: United by Diversity. Artiesten en gasten uit Nederland maar ook uit Spanje en Oekraïne zullen daar samen de boodschap uitdragen dat vrijheid een recht is voor iedereen.

Nicky Opheij:
Nicky is het gezicht en presentatrice van het vrijheidsfeest 2023.
Als miss Nederland reisde ze de wereld over, maar ook als voedingsdeskundige en als schrijfster van boeken staat ze voor vrijheid als recht voor iedereen.

United by Diversity – Line up

Area 1: Lucas & Steve, Ummet Ozcan, B Jones, Dj Diva, DJ Lorentz

Area 2: de HavenZangers, Immer Hansi, Kamaliya, die Holländer en vele vele andere

Area 3: Market with Food and Art

Samen met bekende top DJ’s als Lucas & Steve, Ummet Ozcan en B Jones, die alle nog afgelopen jaar mainstage stonden op Tommorowland, Oekraïense Kamaliya Zahoor geven we geluid aan vrijheid. Maar ook DJ Diva, de HavenZangers en Immer Hansi en vele  andere zullen vanaf dit startpunt in Gemert de vrijheid vieren met als eindpunt van de Road to Freedom, een groot vrijheidsfeest in het centrum van Kiev.

Missie

Modern Hippiez staan ervoor dat vrijheid een recht is voor iedereen. Maar staan ook voor minder regels, voor minder betutteling en voor alles delen met elkaar. Hun motto ‘United By Diversity’ laat iedereen zichzelf zijn zonder opgelegde beperkingen. Iedereen is gelijk en vrijheid is een recht voor iedereen.
Daarom gaat een deel van de opbrengst van dit Modern Hippiez freedom festival via de Kamaliya en Mohammad Zahoor stichting naar de kinderen van Oekraïne, die verder geholpen worden met weer het opbouwen van hun leven in een verwoest Oekraïne. Kinderen zijn de toekomst van Oekraïne.

Voor meer info check www.ModernHippiezFest.com

Info

Tijd: 1600-2200 uur

Tickets: in de ticketshop

De entree is gratis maar om misbruik tegen te gaan, ben je verplicht bij een gratis ticket 3 munten te kopen voor 10 euro.

 

Zet jezelf op aanwezig op het facebookevent

Op zoek naar meer events bij Time Out?

 

Doors: 16:00 | Entree: free