Mr. Polska

Saturday 10.12.

HOT | Mr. Polska

Mr Polska is met zijn extravagante levensstijl en teksten uitgegroeid tot een ware cultheld. Zijn succes ging sneller dan een vrachttrein op steroïden na de release van zijn eerste hit ‘Vinger op de Klitter’ met Billy the Kit. De Poolse baas is grondlegger van het label Nouveau Riche en scoorde onder andere hits zoals ‘Krokobil’, ‘Hausa Wausa’ en  ‘Vlammen’. Zijn videoclips zijn ook enorm populair en worden bijna meer bekeken dan een presidentieel debat tussen Trump en Clinton. Mr. Polska staatn zaterdag 10 december in Time Out en dat belooft het allermooiste feestje te worden!

VIP
Aanradertje: Mr. Polska vanaf de VIP! Mail naar vip@time-out.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00u – 15:00u naar 0492 363536.

Bananas
Move your #$$ to Bananas voor de beste R&B, urban & Reggaeton!! Residents Myron & Danamite staan voor je klaar met de lekkerste beats! Lekker dansen of geniet hier van de exclusieve Bottle service (18+)

Flügel Feestcafé
Waag een dansje op de bar, vraag een nummer aan, zing mee en draai aan het rad. In het Flügel Feestcafé kan en mag (bijna ;)) alles!

Magic Bus
Geen zin om te fietsen of een BOB aan te wijzen? Reserveer je plek in de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagskaart
Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!

Entree € 8,00 | Leeftijd: 16+

Doors: 22:00 | Entree: 8,00