Night of Temptation

Saturday 08.04.

Het is 1 van de meest besproken TV programma’s van dit moment; Temptation Island op RTL5! ?Iedere donderdag zitten honderdduizenden mensen voor de buis gekluisterd om te zien wat er nu weer gaat gebeuren op verleiders eiland. ?

Daarom hebben we op zaterdag 8 april een tropische verrassing voor jullie tijdens “Night Of Temptation” met als special guest; verleider Alex! ?? Alex is 1 van de meest besproken karakters van het TV programma & timmert daarnaast hard aan de weg als bekende Nederlander, vlogger, model, DJ en sport monster! ??Hij doet o.a. mee aan speciale bodyfit contesten en heeft ook een eigen trainingsprogramma in combinatie met de Sparta Pack! Tijdens de avond zul je hier van alles van zien en meemaken! Dus dames; dat betekent een Meet & Greet scoren! ?

LINE UP
De line up van vanavond is een ideale mix van onze beste residents die elkaar afwisselen in de DJ booth; Urban & Soca met Danamite, Top40 & House met Jacob van Hage, Classics, Early en Hardstyle met Pato! ?? Ook Alex zal een korte Temptation set draaien onder zijn alias Alex Mass!

LADIES OPGELET
We hebben een speciale actie voor jullie! 2 dames voor de entree prijs van 1! Dus kom je tegelijkertijd met je BFF dan kan er 1tje gratis naar binnen! ?
Je hoeft voor dit event geen tickets te kopen, er is alleen deurverkoop (€8,-)

?VIP ?
Wil je als VIP naar Time Out? Reserveer je VIP tafel via vip@time-out.nl (18+)

⚠Meld je aan voor t FB event en blijf op de hoogte. Er komen nog wat leuke winacties aan…?

INFO
Datum: zaterdag 8 april 2017
Entree: € 8,- (dames 2 voor 1!)
Minimum leeftijd: 16+
Je hoeft voor dit event geen tickets te kopen. Er is alleen deurverkoop.

 

Doors: 22:00 | Entree: 8,00