Partysquad / Delete

Saturday 07.05.

The Club: Delete & Pato
Als we het over de hardste en rauwste hardstyle hebben, kan Delete niet ongenoemd blijven. Deze eindbaas uit Australië is met zijn unieke producties en energieke performance in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde acts in de hardstyle scene. Met optredens op alle grote feesten/festivals, zijn eigen concept Ctrl Alt Delete en zijn nieuwe liveact Delete VIP kan een knalset in Time Out niet uitblijven. En zonder Pato geen Club, dus natuurlijk is onze resident ook van de partij!

HOT: The Partysquad & Jacob van Hage
De mannen van The Partysquad zijn ondertussen een begrip geworden in de dance scene! Al jaren staan ze in grote clubs, op festivals en reizen ze de wereld over! Bekend van hits als ramperen tot helemaal naar de klote en hun nieuwste hit ‘Pantsdown’ met DJ Mitchell Niemeyer. Daarnaast zijn ze onlangs gestart met een eigen label ‘Rebel Yard’ in samenwerking met Spinning Records. Kortom, ze staan niet stil en zorgen er sowieso voor dat het publiek zaterdag 7 mei óók niet stil kan staan!

Flügel Feestcafé: Flügel XXL party met DJ Irmo !
Voor een op en top gezellige avond moet je in het Flügel feestcafé zijn. Gekke goodies, lekkere shotjes, een rad om aan te draaien, dansen op de bar en hossend de tent door met DJ Irmo..! Hier kan alles!

Bananas: Myron & Danamite
De beste R&B en urban muziek vind je in Bananas bij DJs Myron & Danamite!

VIP

Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Vanaf nu is het mogelijk om VIP tickets te kopen zodat je zeker bent van je plek/tafel! Dit is mogelijk via deze link.
Let er op dat je bovenin de juiste datum uitkiest!

Magic Bus

Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus hier!

Verjaardagssysteem

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00