Rave van Fortuin / Bokoesam

Saturday 07.01.

HOT | Rave van Fortuin
Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn hoge hoed uit het vet en Leontien zoekt haar glitterjurk weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

HOT | VIP
Geniet van een avondje luxe in Time Out, ga stappen in stijl!
Meer informatie over VIP arrangementen en prijzen lees je via www.time-out.nl/vip
Reserveer een tafel via vip@time-out.nl

Bananas | Bokoesam
Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Daarom vonden we het hoog tijd om hem eens uit te nodigen in Time Out! Zaterdag 7 januari komt ie zijn skills laten horen dus mis het niet!

Flügel Feestcafé presents BEERPONG NIGHT!
Beerpong tafel check! Bekers check! Balletje check! Borrel check! Laat deze avond je beste beerpong skills aan ons zien in de beerpong hoek! Natuurlijk zoals je gewend bent van het Feestcafé een hoop gezelligheid, foute maar fijne meezingers door dj Irmo, lekker hossen, bar dansen en radje draaien!

timeoutbeerpong

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+) | Geen zin om een BOB aan te wijzen? Fix je plaats in de Magic Bus!

*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Doors: 22:00 | Entree: 8,-