RnB Clubbin-Freddy Moreira & more

Saturday 22.09.

RnB Clubbin

Event

We mogen weer dansen! Er staat een mega-lekkere line-up voor je klaar. Dress up en bring your friends for : RnB Clubbin!

RnB clubbin staat garant voor heeeeleeee lekkere tunes van urban performers, MC’s, DJ’s en dansers. Tel hierbij
op  een lekkere clubby sfeer, lekkere drankjes, bottle service (18+) en slechts een tientje entree.  EN voor de ladies die voor 23:30 komen is de entree zelfs helemaal gratis!

Voor deze eerste editie met niemand minder dan  the one and only Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast dikke beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes. De formule waarmee
hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van
eclectische House, Caribbean en Urban sounds. Partypeople get ready.. for DJ FREDDY MOREIRA!

Verder zijn de stoere boys van R&B Sunday uitgenodigd om aan hun decks de állerbeste urban te draaien. R&B Sunday staat voor vrouwvriendelijk en toegankelijke R&B voor mensen die van de muziek houden.

Mo’Faya zorgt voor vuuuur. Mo’Faya is klaar om de binnen- en buitenlandse dansvloeren te laten shaken met vuur door de speakers. Met zijn sounds afkomstig uit het zonnige Spanje en de lage landen weet hij menig vrouwenbil te laten schudden. Laat dat nou precies zijn wat hij op deze avond in The Club  gaat doen?

Entree

Toegang 18+ / Dames tot 23:30 gratis entree / Dresscode: Sjiek & Sexy /VIP available  / Parkeren gratis

Tickets inclusief fee

Lady tickets ( geldig voor 2 dames )  € 15,-
Regular € 10,-
Doorsale € 15,-

VIP

PARTY LIKE A VIP! VIP tickets verkrijgbaar via deze link!
VIP ticket- € 50,- per persoon (inclusief entree, exclusief fee, 1 fles standaard gedestilleerd per 2 personen, toegang tot het VIP deck met stage view & bottle service) Let op! Reserveren voor VIP kan alleen door gewoon een ticket te kopen via de link, dus niet via mail, telefoon etc.

Doorsale VIP? Zo lang er plek is op de VIP geldt de ‘who’s first’ Prijs doorsale VIP ticket: € 75.- Ervaring leert echter dat de VIP tickets vaak als eerste zijn uitverkocht. Dat dus.

Facebookevent

Doorsale

Er is doorsale € 15.- per ticket, zo lang er plek is. Let wel: Door is more! Een kaartje kost online maar € 10.- incl fee en voor 2 dames zelfs maar € 15.- Dus  koop je vooraf je ticket online, dan bespaar je je sowieso al een drankje of 2 🙂

Doors: 23:00 | Entree: 10.- INCL FEE