Summer Circus: Broederliefde / Childsplay

Saturday 06.08.

Oh jongens dit wordt een mooi avondje!! De mannen van Broederliefde én de mannen van Childsplay zijn er bij om er een toffe zomeravond van te maken!
Broederliefde staat met hun nieuwe album Hard Work Pays Off 2 al twee weken op de hoogste positie in de Album Top 100, ze krijgen Humberto Tan aan het dansen bij RTL Late Night en ze blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits. Childsplay verovert alle grote podia in Nederland met hun energieke perfomance & mix van diverse stijlen! Uiteraard ken je ze van hun monsterhit Bobbel‘ en vrijdag 8 juli releasen ze weer een nieuwe plaat ‘Chase’ ft. Joe Hammill! Kortom deze mannen zijn niet te stoppen en staan 6 augustus in Time Out!

Summer Circus: I AM ANIMAL
Kroegtijgers en pittige poezen opgelet! Drink een apenkopshot, maak weer een rit op de rodeokameel, voor het circus is geen enkel dier te gek dus voor Time Out ook niet! Party Like An Animal!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de
HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de
lekkerste drankjes en hapjes. Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Magic Bus
Ook tijdens Geen zin om te Bobben? Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

Doors: 22:00 | Entree: 8,00