Temple of Rock

Saturday 13.04.

TEMPLE OF ROCK

een spiksplinternieuw en kneiterhard internationaal tributefestival!! Maak je op voor een dag met de beste en leading tributes uit heel europa… Om er maar een paar te noemen…

BULLS ON PARADE ( BELGIE)
De Rage Against the Machine tribute van het moment, die op eigen kracht een Ancienne Belgique voltrekken en oa meer Graspop op zn kop zette ! Check hoe dicht alle 4 de muzikanten bij het orgineel komen .. van drum tot bas en van de speciale truckjes op de gitaar tot het markante stemgeluid van Zack de la Roche en dan hebben we nog niet eens over de power waarmee ze hun live show neerzetten. Diep respect !

ACDCUK (UK)
Vanwege hun energieke live shows, hun unieke Angus Look a Like van 1 meter 50 ( als die dat al haalt) , hun strakke spel en hun stage attributen (Marshall wall, kanonnen , maar ook oa een inflatable Whole Lotta Rosie, de ACDC Dollars) worden zij niet voor niets gezien als de leading ACDC tribute in Europa…!!

UP THE IRONS (NL)
Zet een spectaculaire, energieke show neer met complete rekwisieten, effecten en op het podium “Eddie” -monsters die een perfecte Iron Maiden-show simuleren. Combineer dat met een noot voor noot nauwkeurigheid en muzikaliteit en de “win-win” -combinatie van 5 wilde Iron Maiden-freaks die de originele “Iron Maiden” -hits spelen en je hebt een onverslaanbare formule die een onvergetelijke avond garandeert..

THE ULTIMATE GUNS N’ ‘ROSES
De Guns tribute uit ons eigen Nederland. De laatste 2 jaar is deze band niet meer weg te denken van de tribute festivals en podia en maken ze furore in zowel Nederland als Belgie.. The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is de meest lijkende en gevaarlijkste Guns N’ Roses Tribute die er is, met 100% de originele show, the sound, the looks, and the hardest rock n roll on this planet !!

En meer:
BACK TO THE SYSTEM (IT) – System of a Down Tribute
ONCE – Pearl Jam
SNAGGLETOOTH – Motorhead
IN UTERO – Nirvana
THE UNFORGIVEN – Metallica

tickets

Early Bird : € 17,50
Regular : € 20,00
Groepsticket (10 tickets): € 150.00
Dagkassa : € 25,00
Tijden: 15:00 – 02:00 uur

 

 

Doors: 15:00 | Entree: 20.-