Time Out Members Birthday Bash!

Saturday 30.09.

Ben je lid van Time Out en kreeg je met je verjaardag elk jaar een uitnodiging? Dan hebben we nieuws voor je! En wat voor nieuws! Jarig zijn was al leuk maar wij maken het éxtra leuk!

We hebben speciaal voor jullie het gloednieuwe ‘Time Out Members Birthday Bash’ bedacht dat op 30 september 2017 plaats vindt! Tijdens de Members Birthday Bash zetten we onze jarige leden in het zonnetje met gratis entree én ze mogen net als voorheen ook wat vrienden uitnodigen! Natuurlijk hoort daar sowieso een mooie line up, entertainment en lekkere drankjes bij dus no worries, dat wordt geregeld!

Als je ingeschreven staat in ons verjaardagssysteem dan heb je donderdag 29 juni een e-mail ontvangen met daarin je persoonlijke uitnodiging. Volg de uitleg in de mail en nodig je vrienden ook uit!

LINE UP

◾️ DYNA
◾️PHUTURE NOIZE
◾️ DJ STYLES
◾️ LAMPEGASTUH
◾️ DANJAH
◾️ MYRON
◾️ FEESTDJ IRMO
◾️ NECROFORMERS
◾️ DANAMITE
◾️ MC CHAOS
◾️ MC DARKFLEX

EXCLUSIEF! ALLEEN OP UITNODIGING

Via het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat ontvang je van ons een e-mail; hierin kun je je ticket activeren én je vrienden uitnodigen zodat ook zij een uniek ticket kunnen downloaden. Het is een exclusieve avond voor onze jarige leden dus geen ticket? Geen toegang!

HOE WERKT HET DAN?

Je ontvangt een e-mail met daarin een uitnodiging, je kunt hiermee je ticket voor zaterdag 30 september activeren. Natuurlijk kun je net als voorheen ook wat vrienden uitnodigen die óók gratis naar binnen mogen. Alles hierover staat in de mail. Ook je vrienden krijgen alleen toegang met een uniek ticket dus wel even fixen he!

Ik ben m’n email kwijt!

OH NO! Gelukkig hebben we daar een oplossing voor… Je kunt je ticket alsnog activeren door HIER te klikken en je e-mailadres in te vullen als promotiecode.

Ik sta niet ingeschreven, wat nu?

Inschrijven kan op zaterdagavond via de informatiebalie in Time Out (check HIER wanneer je langs kunt komen!) of via een uitnodiging van een vriend die al ingeschreven stond!

Lukt het niet en ben je wel lid? ? Mail naar verjaardag@time-out.nl

Laat je vrienden weten dat je gaat; meld je aan voor het FB event!

 

A0.indd

Doors: 22:00 | Entree: alleen op uitnodiging