Tony junior

Saturday 03.09.

HOT
He’s back! Tony Junior, 1 van Nederlands hardste, gekste en meest spraakmakende DJs van dit moment. Hij maakt platen met de grote der aarde waaronder Tiësto, tourt de hele wereld over en zorgt ervoor dat ieder optreden tot de absolute max wordt volgeknalt met hits, mashups & natuurlijk Tony Junior signature platen! Al eerder stond hij in Time Out en dat waren memorabele avonden. We zijn absoluut klaar voor een herhaling!

VIP
Ga als VIP stappen en geniet van een avondje stappen in stijl op onze exclusief VIP deck in de HOT. Met het beste uitzicht op de dansvloer, DJ booth en je bent natuurlijk voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Reserveren is mogelijk via vip@time-out.nl

Pop Up Club
Voor de lekkerste R&B en hiphop moet je deze avond in de Pop Up Club zijn met onze residents Myron & Danamite!

Flügel Feestcafé
We gaan in de polonaise door het café en dansen op de bar want deze avond vieren we feest met gezellige feestzanger Leon Vugts!

Magic Bus
Geen zin om te Bobben of te fietsen? No Worries!  Reserveer de Magic Bus via: www.time-out.nl/magic-bus

Verjaardagssysteem
*Wil jij ook een verjaardags e-mail ontvangen wanneer je jarig bent en gratis met 8 vrienden/vriendinnen naar Time Out? Schrijf je dan op zaterdagavond in bij de informatiebalie en we nemen je op in het systeem!*

Toegang vanaf 16 jaar (alcohol 18+)

NXT = Historia

Ben jij een echte Classics fan? Kom dan op 3 september naar HISTORIA in NXT! Met o.a. Noisecontrollers, Donkey Rollers (LIVE), Alpha2, Frontliner, Zany en anderen!
Check de gehele line up en haal je tickets via: www.historia-event.nl

Doors: 22:00 | Entree: 8,00