Waarom? Daarom!

Saturday 30.01.

30 januari komt het meest succesvolle Nederlandse Hip-hop/R&B feest naar NXT. De allerbeste DJ’s uit de scene zullen de zaal helemaal op z’n kop zetten! Wat dacht je van Broederliefde, Ronnie Flex, Adje, SFB, Superior, BIGGI, Bollebof, Irwan, Deepcover, Lady Bee, Myron en Danamite!

Tickets

Bliksemtickets: € 15,00 – UITVERKOCHT
Earlybird: € 17,50 – UITVERKOCHT
Regular: € 19,50 – UITVERKOCHT
Turtle ticket: € 25,00
Haal je tickets via deze link!

VIP service

Party like a BALLER! Ben je jarig, wil je net iets meer aandacht of ben jij gewoon die big spender? Reserveer dan nu je VIP tafel voor WAAROM? DAAROM! op Visite! Er zijn twee verschillende tafels beschikbaar:

Platinum

Bij de Platinum tables zit je op de allerbeste plek in NXT! Met het beste uitzicht op de DJs en de dansvloer. Natuurlijk van alle luxe voorzien: Bij Platinum VIP krijg je een mooie exclusieve VIP tafel voor 6 personen, een fles champagne en 2 flessen sterke drank naar keuze. € 650,00 per tafel.

Gold

De Gold tables staan op de eerste verdieping in NXT en geven je een mooi uitzicht over de dansvloer en genoeg ruimte om zelf lekker te dansen! Deze exclusieve tafels zijn ook per tafel te boeken (max 6 personen). Hierbij ontvang je een fles champagne en een fles sterke drank naar keuze. € 400,00 per tafel. 

VIP reserveren & informatie:

De PLATINUM & GOLD tafels zijn allemaal gereserveerd. Het is niet mogelijk om nog te reserveren voor deze tafels.

Line up

Broederliefde

Dit rapcollectief uit Rotterdam dankt haar naam uit de hechte vriendschap en liefde voor de rapmuziek. Dit delen de boys on stage met het publiek, met het nieuwe album ‘Hard Work Pays Off’ en nummers zoals ‘Alaka’ scoorden ze een aantal grote hits.

Ronnie Flex

Deze rasartiest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Eén van de populairste rappers van Nederland die met nummers als ‘Drank en Drugs’ (Ft. Lil’ Kleine) en zijn nieuwste release ‘Niemand’ de zaal altijd helemaal op zijn kop weet te zetten.

Adje

Na een turbulente periode is Adje helemaal terug van weggeweest. Met zijn nieuwe EP ‘De Situatie’ en all-time classics zoals ‘Hele Meneer’ weet Adje altijd een ijzersterke performance neer te zetten. Dit kunnen we op Waarom Daarom ook zeker van hem verwachten!

SFB

Strictly Family Business, één van de beste rapgroepen van Nederland, staat bekend om de ongeëvenaarde entertainment live on stage. Met hun nieuwe album ‘Reset the Levels II: Boulevard’ hebben ze onder andere samengewerkt met Broederliefde, Ronnie Flex, Hef en Sevn Alias.

Bollebof

Deze ladiesman is muzikaal misschien nog wel beter dan bij de vrouwen. Hij heeft een enorm succes gescoord met zijn ‘Bollebof Bunda Tour’ en tracks als ‘Round and Round’ met Dyna, F1rstman en Lil’ Kleine. Met zijn eigen dress style en laidback flow weet hij z’n publiek in trance te brengen en met zijn gladde looks brengt hij het hoofd op hol bij de dames.

Superior

Deze multi-getalenteerde artiest weet het publiek altijd te verrassen met de lekkerste Urban, Hip-hop, R&B en eclectic tunes. Met een breed assortiment muziek, zijn liefde voor de draaitafels en de vocale ondersteuning van MC Akash garanderen we een geweldige performance.

BIGGI

Eén van Nederlands grootste exportproducten in de eclectic scene. De ongekroonde koning van de eclectic muziek heeft meer dan 500 keer opgetreden in de afgelopen 2 jaar. Deze man weet dus wel hoe hij een feestje moet bouwen, neem dat maar van ons aan!

Irwan

DJ Irwan is net als BIGGI een grote naam in de eclectic business, eigenlijk al ver voor de term ‘eclectic’ bestond. Hij heeft talent voor zowel producen als zingen en in het buitenland heeft hij talloze grote successen gescoord en daarom is Irwan onmisbaar in de scene.

Deepcover

Deze DJ behaalde in zijn carrière al behoorlijk wat successen. Zijn legendarische mixtapes representeren diverse muziekstijlen gecombineerd met een vleugje Latin die altijd zorgen voor een spectaculair optreden.

Lady Bee

DJ Lady Bee heeft de afgelopen jaren haar naam gevestigd met tracks die gereleased zijn op platenlabels als Spinnin’ Records, Dim Mak en Mad Decent. Met haar energieke uitstraling en lekkere beats gaat de zaal altijd helemaal los!

More info:
Dit feest vindt plaats in NXT www.nxt-events.nl
De minimumleeftijd is 18 jaar.
Alvast in de stemming komen? Check de Facebookpagina enSoundcloud van Waarom Daarom!

Doors: 22:00 | Entree: 17,50 (earlybird)